Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Ακούστε και κατεβάστε την σημερινή συνέντευξη του Σ. Κόκκαλη

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο Σ. Κόκκαλης όσον αφορά το θέμα του προπονητή. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά εγωιστής, ειρωνικός και ξεροκέφαλος. Δείχνει να εξακολουθεί να μην καταλαβαίνει ή να μην θέλει να συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή πραγματικότητα και να μένει κολλημένος στα στενά Ελληνικά πλαίσια. Όταν κάνει αναφορά στον νέο, «προσωρινό» κατά την γνώμη μου, προπονητή και αναφέρει σαν επιτεύγματα του τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού πέρυσι και της Τραμπζοσπόρ πρόπερσι τότε εμφανώς δεν δείχνει να έχει υψηλές φιλοδοξίες για την ομάδα του στην Ευρώπη. Γιατί κάτι άλλο όπως παραγωγή νέων παικτών ή να δουλέψει τους ήδη υπάρχοντες παίκτες του δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση ο νέος «προσωρινός» προπονητής του Ολυμπιακού όσο ήταν στην Κύπρο και στην Ανόρθωση. Μόνο με μισθοφόρους ξένους ποδοσφαιριστές έκανε ότι έκανε. Δικούς του παίκτες δεν έβγαλε κανέναν. Είτε γιατί δεν ενδιαφέρθηκε είτε γιατί ήταν ανίκανος να το κάνει. Οπότε οι αιτιολογήσεις του Σ. Κόκκαλη περί παραγωγή παικτών από τα σπλάχνα της ομάδας με τον Κετσπάγια προπονητή δεν ισχύουν. Και για το συμβόλαιο 3 ετών που ανέφερε , εδώ γελάμε. Αν μείνει ο Γεωργιανός 3 χρόνια στον Πειραιά εμένα να με φτύσετε. Ούτε 5 μήνες δεν πιστεύω ότι θα μείνει στον Ολυμπιακό ο Κετσπάγια. Καλό θα κάνει να έχει βάλει όρο αποζημίωσης στο συμβόλαιο του ο Γεωργιανός γιατί τον βλέπω να ζητιανεύει σύντομα.
Επίσης για μια ακόμη φορά εμφανίστηκε να μιλάει υποτιμητικά για τον περσινό προπονητή του Ολυμπιακού όπως έχει κάνει για όλους τους προηγούμενους, που πέρασαν από την ομάδα. Την στιγμή μάλιστα που ο ίδιος ο Βαλβέρδε είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια γι’αυτόν. Το βρίσκω λίγο αγενές από μέρους του, αλλά δυστυχώς έτσι είναι πάντα. Το ίδιο ειρωνικός ήταν και με παλαιούς παίκτες της ομάδας (Γιανακόπουλος, Ριβάλντο).
Ενώ οι προθέσεις για τους στόχους του για την ομάδα φάνηκαν όταν είπε ότι θα έπρεπε να είχε διώξει τον Βαλβέρδε την επόμενη ημέρα του αποκλεισμού από την Ανόρθωση. Με άλλα λόγια δηλαδή το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να περάσει στους ομίλους για να πάρει το παραδάκι της ΟΥΕΦΑ και φυσικά όχι το αν θα καταφέρει φτιάξει ανταγωνιστική ομάδα ο Βαλβέρδε.
Το μόνο θετικό είναι το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε ποσοστό 40% του μετοχικού Κεφαλαίου. Και όπως ανέφερε ο ίδιος θα κρατήσει για τον εαυτό του το 49% του μετοχικού κεφαλαίου. Τώρα μένει να δούμε ποιοι από τους λεγόμενους Ολυμπιακάρες θα συμμετάσχουν στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Ακούστε και κατεβάστε την συνέντευξη του Σ. Κόκκαλη εδώ
Συνέντευξη Σ. Κόκκαλη μέρος 1ο
Συνέντευξη Σ. Κόκκαλη μέρος 2ο
Συνέντευξη Σ. Κόκκαλη μέρος 3ο
Συνέντευξη Σ. Κόκκαλη μέρος 4ο
Συνέντευξη Σ. Κόκκαλη μέρος 5ο
Συνέντευξη Σ. Κόκκαλη μέρος 6ο

Τα αρχεία είναι σε μορφή Wav διάρκειας κάθε ένα περίπου 10 λεπτών και χωρητικότητας περίπου 4,7 ΜΒ το κάθε ένα.
Περιλαμβάνουν όλη την συνέντευξη τύπου και ένα μικρό μέρος από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: