Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Τα χειρότερα πιστεύω έρχονται την Πέμπτη

Προσωπικά χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών, γνωρίζοντας την ψυχολογία των οπαδών του Ολυμπιακού, πιστεύω ότι την Πέμπτη θα γίνουν σοβαρότερα έκτροπα από αυτά του πρώτου αγώνα. Μόνο που τώρα θα έχουν στόχο και τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας μας.
Και φυσικά αν τυχόν κερδίζει ο ΠΑΟ προς το τέλος του αγώνα, εγώ αμφιβάλλω αν θα τελειώσει ποτέ ο αγώνας στο ΣΕΦ. Όλοι καταλαβαίνετε τι εννοώ. Κανένας από τους εξαγριωμένους οπαδούς δεν θα αφήσει να πανηγυρίσει ο ΠΑΟ πρωτάθλημα μέσα στο ΣΕΦ, όχι τουλάχιστον σε κανονικές συνθήκες αγώνα. Στα χαρτιά μπορεί να το πάρει. Στο γήπεδο το αποκλείω.
Αυτός είναι και ο λόγος που πιστεύω ότι ο ΠΑΟ θα παίξει χαλαρά και πιθανόν θα χάσει το ματς ώστε να μην γίνουν τα χειρότερα. Ποιος ο λόγος εξάλου να κινδυνεύσουν τα κεφάλια τους? Ουδείς. Θα πάνε χαλαρά και θα τους τελειώσουν πάλι στο ΟΑΚΑ.
Γιατί αν περιμένετε εσείς από τους ανύπαρκτους παίκτες της ομάδας μας, να το κερδίσουν με την αξία τους τότε μάλλον ζείτε σε άλλο κόσμο. Αυτοί είναι ικανοί να καθίσει να χάσει ο ΠΑΟ επίτηδες και να μην μπορούν να κερδίσουν το παιχνίδι από την ανικανότητα τους και από το τρέμουλο που θα έχουν.
Πάντως το κράξιμο που θα φάνε το αξίζουν 100%. Και ειδικά ο Γιαννάκης το αξίζει δύο φορές περισσότερο από όλους. Πρόδωσε όλες τις προσδοκίες του κόσμου και φάνηκε πολύ λίγος και ανίκανος.
Απλά χαλαρώστε λοιπόν ανύπαρκτοι και απολαύστε το κράξιμο σας. Το αξίζετε.
Ξέρετε η ζωή δεν είναι μόνο να αυξάνει ο τραπεζικός μας λογαριασμός. Πρέπει να ιδρώνουμε για να δικαιολογούμε τα χρήματα που απλόχερα μας δίνει ο εργοδότης μας. Δεν νομίζετε?

Δεν υπάρχουν σχόλια: