Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Απόφαση σκάνδαλο για μια ακόμη φορά

Μία ακόμα σκανδαλώδης απόφαση του αθλητικού δικαστή, που τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με μία μόλις αγωνιστική για τα αίσχη που διαδραματίστηκαν στον δεύτερο τελικό της Α1. Και συνολικά με 2 αγωνιστικές αφού συμπλήρωσε και 5 επιπλήξεις.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή:

"1. Για κάθε μια από τις τρεις παρατηρήσεις που γράφτηκαν στο Φ.Α. για εκτεταμένης έντασης υβριστικά συνθήματα με έγγραφη προειδοποίηση, ποινή επίπληξης και πρόστιμο χιλίων τριακοσίων πενήντα (1.350,00) ΕΥΡΩ ήτοι συνολικά, τρεις έγγραφες επιπλήξεις και συνολικό πρόστιμο τεσσάρων χιλιάδων πενήντα (4.050,00) ευρώ.
2. Για βίαιη συμπεριφορά - περιορισμένης έκτασης επεισόδια, ρίψη κινητού τηλεφώνου σε βάρος του Νίκολα Βούισιτς καλαθοσφαιριστή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π ΚΑΕ, ρίψη εντός αγωνιστικού χώρου αντικειμένων (κέρματα και μπαταρίες) και ρίψη φωτοβολίδας από την οποία ανεφλέγη σάκος μεταφοράς της φιλοξενούμενης ομάδος, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για (1) μια αγωνιστική συνάντηση με γηπεδούχο την υπαίτια ΚΑΕ και πρόστιμο εφτά χιλιάδων εφτακοσίων (7.700,00) ευρώ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π ΚΑΕ που διεξήχθη στις 25-5-2009.
Στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο ΚΑΕ μετά την συμπλήρωση, κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2008-09, πέντε (5) επιπλήξεων, κατόπιν προειδοποιήσεων, οι οποίες έγιναν με την κοινοποίηση προς αυτήν των υπ' αριθμ. 79/27-11-2008, 16/30-1-2009 και 55/28-5-2009 αποφάσεών του άνω Δικαιδοτικού Οργάνου, που επέβαλαν τις ποινές επίπληξης, επιβάλλεται:
1. Ποινή της διεξαγωγής εντός έδρας αγώνα της χωρίς την παρουσία θεατών για μία (1) αγωνιστική ημέρα, η οποία θα εκτελεστεί την επόμενη μετά την έκδοση της παρούσας απόφασης αγωνιστική ημέρα κατά την οποία θα είναι γηπεδούχος και σε περίπτωση που μεταξύ της έκδοσης της απόφασης και του αγώνα μεσολαβεί χρονικό διάστημα μικρότερο από πέντε ημέρες, η απόφαση θα εκτελεστεί την μεθεπόμενη αγωνιστική.
2. Πρόστιμο τεσσάρων χιλιάδων οχτακοσίων πενήντα ευρώ (4.850,00)".

Δεν υπάρχουν σχόλια: