Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Ολυμπιακός-ΠΑΟ 67-69, πάλι οι γκρίζοι λύκοι



Τα κοράκια έδρασαν και πάλι.
Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ κακός σήμερα αλλά παρόλα αυτά μπορούσε να πάρει το παιχνίδι αν οι γκρίζοι λύκοι έδιναν το φάουλ στον Παπαλουκά στην τελευταία επίθεση του αγώνα και φυσικά αν δεν χρέωναν με τόσο μεγάλη ευκολία με φάουλ τους παίκτες του Ολυμπιακού και ειδικά τον Μπουρούση. Οι διαιτητές για μνια ακόμη χρονιά ήταν ο 6ος παίκτης του ΠΑΟ. Έχει καταντήσει γελοίο πια αυτό. Αλλά το θέμα είναι άλλο κατά την γνώμη μου.
Το θέμα είναι ότι δεν αξίζει οι αδελφοί Αγγελόπουλοι να χαλάνε τα λεφτά τους όταν έχουμε τόσο κάφρους οπαδούς, οι οποίοι είναι ανίκανοι να καταλάβουν το παραμικρό. Είναι εντελώς ηλίθιοι και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τον Ολυμπιακό. Και σήμερα αυτοί οι κάφροι έκαναν ότι μπορούσαν για να καταστρέψουν το πλεονέκτημα έδρας της ομάδας μας. Και το κατάφεραν. Όχι μόνο χάθηκε το παιχνίδι όπως χάθηκε, αλλά έχουν καταφέρει με την συμπεριφορά τους να τιμωρήσουν και την έδρα του Ολυμπιακού. Η τιμωρία είναι σίγουρη. Μην γελιέστε και μάλλον θα έχουν δίκιο αυτή την φορά.
Οσο αυτός ο "καρκίνος" υπάρχει στην ομάδα δεν πρόκειται να κάνει τίποτε απολύτως. Διώξτε τους επιτέλους από όλα τα γήπεδα. Μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, παντού.
Μετά το τέλος του ματς, οι κάφροι πετούσαν αντικείμενα στους παίκτες της ομάδας μας, ενώ ένας οπαδός έβριζε τον Μπουρούση (κορυφαίο παίκτη της χρονιάς), ενώ λίγο αργότερα τα ματ έπαιξαν ξύλο με τους οπαδούς. Αυτοί είναι κύριοι. Αν τους θέλετε καλώς.
Στείλτε τους στον διάολο επιτέλους. Τόση καφρίλα πια δεν αντέχεται. Αλλιώς πετάξτε τα ωραία σας λεφτάκια στα σκουπίδια.

Και στα αγωνιστικά για μια ακόμη χρονιά ο Γκρηρ είναι ο αδύναμος κρίκος αυτής της ομάδας. Δεν μπορεί το παιδί δυστυχώς. Σήμερα πάλι ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ επιεικώς. Το ίδιο και ο Χαλπερίν. Ας πάνε στο σπίτι τους επιτέλους και ας πάρουν έναν αξιόπιστο παίκτη που να μπορεί να στείλει την μπάλα στο πλεκτό.

1 σχόλιο:

angelos είπε...

Και τι είναι ο κόσμος ρε αδερφέ; Ρομπότ; Όταν γίνονται εξώφθαλμα πράγματα πως να συγκρατηθείς;
Δεν συμμετείχα στα επισόδεια και έχω διαρκείας..
Είχες την παραμικρή ελπίδα και με γεμάτο το ΣΕΦ να πάρουμε πρωτάθλημα;