Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Ολυμπιακός-ΠΑΟ 74-70



Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το ψυχολογικό μειονέκτημα που είχε και κατάφερε να νικήσει τον ΠΑΟ με 74-70 στο τρίτο ματς της σειράς των τελικών στο ΣΕΦ.
Αδύναμοι κρίκοι για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν οι τραγικοί Γκρηρ και Χαλπερίν. Με κάκιστες επιλογές και πολλά άστοχα σουτ. Αυτοί οι παίκτες δεν πρέπει να παίζουν στον Ολυμπιακό. Είναι οριστικό πλέον. Από την άλλη για τρίτο συνεχόμενο ματς χάθηκαν πάνω από 11 βολές. Αν είναι δυνατόν. 11 ολόκληρες ελεύθερες βολές. Και μετά λέμε γιατί έχουμε κάνει ντέρμπυ όλα τα ματς φέτος. Και βέβαια τα τραγικά ποσοστά στα σουτ 2 πόντων όπως και η ανυπαρξία των ψηλών μας μέσα στην ρακέτα του ΠΑΟ. Μην ξεχνάμε βέβαια και τον τραυματισμό του Παπαλουκά στο πρώτο μόλις δεκάλεπτο που έφερε την ομάδα σε πολύ δύσκολη θέση παίζοντας με 1 μόνο κλασικό πλέι μέικερ.
Κορυφαίος του Ολυμπιακού ήταν ο Τζος Τσίλντρες με ατελείωτη ενέργεια με πολλά ριμπάουντ και με 23 πόντους. Μακάρι να είχαμε και άλλους συμπαραστάτες του.
Τέλος πάντων έστω και έτσι η ομάδα έφτασε σε μια νίκη επιτέλους και τώρα καλείται να δείξει αν έχει τα κότσια να πάει να πάρει το ματς στο ΟΑΚΑ την Δευτέρα.
Έχετε τα άντερα και τα καρύδια κύριοι? Αποδείξτε το.
Νικήστε στο ΟΑΚΑ και ελάτε ξανά στο άδειο ΣΕΦ για να κερδίσετε το πρωτάθλημα και να γίνετε ήρωες. Πιστέψτε το γιατί μπορείτε. Νικήστε τους και στείλτε τους στην κόλαση.
Αλλιώς άντε γεια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: