Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Εξηγείστε στον ηλίθιο ότι άλλο Ανόρθωση και άλλο Ολυμπιακός

Ας εξηγήσει κάποιος στον ηλίθιο τον Κετσπάγια ότι δεν είναι το ίδιο η Ανόρθωση και το ίδιο ο Ολυμπιακός. Και ας του πει επίσης να αφήσει τις μαλακίες περί Λαμπάν και Λεϊβακαμπέσι που θέλει να μας φέρει στον Ολυμπιακό. Αν από τον Τζιοβάνι, τον Ριβάλντο, τον Ντιόγο και τον Γκαλέτι πάμε στους κάθε Λεϊβακαμπέσι και Λαμπάν που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους τότε να πάτε να πνιγείτε όλοι.
Με πρώτον αυτό που θα επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο. Και ενημερώστε τον ηλίθιο τον Γεωργιανό ότι έτσι και αλλιώς για λίγο καιρό, (4-5 μήνες max), θα είναι προπονητής στον Ολυμπιακό. Μετά έτσι και αλλιώς θα πάρει τον πούλο, όπως τόσοι άλλοι που ήταν και καλύτεροι του κιόλας.
Οπότε ας μην έχει και απαιτήσεις για παικτάκια της σειράς. Ας βολευτεί με ότι του πάρουν και ας το βουλώσει καλύτερα. Και καλό θα είναι να μην του επιτρέψουν να φέρει μαζί του κάτι απίθανους γυμναστές και βοηθούς προπονητές που είχε εκεί στην Κύπρο. Ας φέρουν έναν σοβαρό βοηθό προπονητή. Έλεος. !!
Πάντως προλαβαίνεις πρόεδρε να μας απαλλάξεις από τον ξεφτίλα τον Κετσπάγια και να φέρεις έναν σοβαρό προπονητή. Μην κάνεις το μεγάλο λάθος και πισωγυρίσεις τον Ολυμπιακό 5 χρόνια πίσω.
Εγώ θα συνεχίσω να το γράφω και να τον βρίζω διότι τον θεωρώ ντροπή για την ομάδα του Ολυμπιακού και μεγάλο πισωγύρισμα. Ακόμη και όταν θα ανακοινωθεί δεν πρόκειται να αλλάξω άποψη. Μέχρι να φύγει από τον Θρύλο αυτά θα γράφω.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ