Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Οι Έλληνες θα πάρουν τον Μπομπό λένε οι Τούρκοι

Οι Έλληνες θα πάρουν τον Μπομπό", είναι ενα από τα κεντρικά θέματα της "Φανατίκ", η οποία συμπληρώνει ότι "ο Ολυμπιακός θα έρθει στο τέλος του μήνα για να πληρώσει 4 εκ.ευρώ για να ολοκληρώσει τη δουλειά, την οποία στην Αθήνα θεωρούν τελειωμένη", ενώ γράφει επίσης ότι το Σάββατο θα υπάρξει συνάντηση στην Αθήνα του μεγαλομάνατζερ Φίχερ και του βοηθού του Χουάν, με τον ατζέντη Κλέμπερ Κορέα Ζίλιο, μάνατζερ του Μπομπό.

Η "Χουριέτ" τονίζει ότι η φημολογούμενη πρόταση του Ολυμπιακού των 4,5 εκ.ευρώ δεν θα γίνει αποδεκτή από τη Μπεσίκτας καθώς κοστολογεί τον παίκτη γύρω στα 8 εκ.ευρώ, ενώ η "Μπουγκούν" υποστηρίζει ότι με τις τελευταίες εντυπωσιακές εμφανίσεις ο παίκτης εκτίναξε την τιμή του από τα 4 στα 8 εκ.ευρώ, αναγκάζοντας ελληνικές και γαλλικές ομάδες να ενδιαφερθούν για την απόκτησή του.

Από την πλευρά της η "Σαμπάχ" κάνει λόγο για "σοβαρό μνηστήρα" (εννοώντας τον Μπομπό), φιλοξενώντας δηλώσεις του ίδιου του παίκτη.
Τέλος, η "Φότοσπορ" υποστηρίζει ότι ο προπονητής της Μπεσίκτας θα ζητήσει από τον πρόεδρο του συλλόγου Ντεμιρορέρ, να απαιτήσει 7 με 8 εκ.ευρώ από την πώληση του παίκτη, ώστε με αυτά τα χρήματα να μπορέσει να κινηθεί ο σύλλογος για να βρει ισάξιο αντικαταστάτη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: