Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Ξεφτίλα για Γιανακόπουλο από το Sports Illustrated

Το Sports Illustrated, έκανε ρόμπα τον Θάνο για τα καμώματα του στο Βερολίνο. Διαβάστε τι γράφει

"Η κωμωδία"
"Την ώρα που η ομάδα του έχανε το προβάδισμα των 23 πόντων, στον τελικό της Ευρωλίγκα, ο συνιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού δημιούργησε μια σημαντική σκηνή. Από τη θέση του, στις εξέδρες κοντά στο παρκέ, σε πλήρη ορατότητα από τους δημοσιογράφους που κάλυπταν το γεγονός, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος σηκώθηκε και έκανε κριτική στους διαιτητές, θεωρώντας ότι βοηθούσαν τον αντίπαλο, την ΤΣΣΚΑ που υπερασπιζόταν το στέμμα της.
Τη στιγμή που οι Ρώσοι μείωσαν στον πόντο στο τελευταίο λεπτό, ο Γιαννακόπουλος άρχισε να ρίχνει χαρτονομίσματα προς το παρκέ, σε μια προφανή επίδειξη της πεποίθησης του ότι οι διαιτητές έχουν χρηματιστεί. Στη συνέχεια γύρισε στον Γενικό Διευθυντή, Τζόρντι Μπερτομέου, στον οποίο επίσης πετούσε χρήματα. Για να προσθέσει κωμωδία στο περιστατικό, ο σωματοφύλακας του Γιαννακόπουλου έσκυψε για να μαζέψει τα χρήματα που είχε σκορπίσει.το αφεντικό του.
Η κωμωδία είχε και συνέχεια, την οποία κατέγραψαν οι Αμερικανοί. "Μετά το παιχνίδι, ο εξαγριωμένος Γιαννακόπουλος έπιασε έναν διαιτητή τόσο δυνατά, που του άφησε μελανιές στο χέρι. Το έκανε αυτό την ώρα που ο Παναθηναϊκός πανηγύριζε τη νίκη, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 73-71 σε ένα από τα σπουδαιότερα φάιναλ-φορ της ιστορίας.
Στον επίλογο του ο δημοσιογράφος Ίαν Τόμπσεν γράφει. "Οι παράγοντες ομάδων, όπως ο Γιαννακόπουλος, δεν μπορούν να κατανοήσουν πόσο κακό κάνουν στη μεγαλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης. Από την άλλη πλευρά, το NBA θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει λίγο από το πάθος του. Ο κόσμος που στη μετά-Donaghy εποχή κάνει φασαρία για μικρά πράγματα, πρέπει να δει ότι σε άλλα μέρη του κόσμου υπάρχουν πιο… θολά σημεία".
Διαβάστε ΕΔΩ το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: