Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Παίκτες και προπονητή loosers και οπαδούς κάφρους δεν χρειάζεται ο Ολυμπιακός

Μια ημέρα μετά τον πρώτο τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟ, μπορούν να βγουν καλύτερα και πιο ψύχραιμα συμπεράσματα. Τα οποία όμως δεν είναι διαφορετικά από αυτά που είχα στο μυαλό μου χθες το βράδυ.
Δυστυχώς είτε το θέλουμε είτε όχι αρκετοί από τους παίκτες που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό αυτή την στιγμή είναι απλά Loosers. «Γατάκια» άκακα είναι μπροστά στους αντίστοιχους παίκτες του ΠΑΟ. Και με γατάκια δεν μπορείς να κερδίσεις μια ομάδα που είναι ομάδα 10 χρόνια τώρα.

Όπως επίσης δεν μπορείς να κερδίσεις έναν προπονητή που είναι όντως προπονητής και όχι κοιμισμένος «δράκος», που έχει εμμονές και κολλήματα όπως ο Γιαννάκης.

Δεν μπορεί ο ανύπαρκτος Λυν Γκρηρ επί 3 συνεχόμενα χρόνια σε όλα τα μεγάλα ματς με τον ΠΑΟ να είναι ο καλύτερος παίκτης των αντιπάλων μας. Δεν μπορεί 3 χρόνια τώρα στους τελικούς να πάει σαν ηλίθιος και να τρακάρει πάνω στους αντιπάλους μας, να σπάει τα καλάθια ή να είναι ανύπαρκτος όπως χθες. Δεν μπορεί να κάνει χαϊ φαϊβ με τον Μπατίστ σαν να μην συμβαίνει τίποτα, ενώ είναι απαράδεκτος αγωνιστικά. Αρκετά μέχρι εδώ. Το καλοκαίρι πρέπει επιτέλους να εκδιωχθεί κακήν κακώς. Κλοτσηδόν θα προτιμούσα.

Δεν μπορεί να έχει η ομάδα 3-4 σούτιγκ γκαρντ, (θεωρητικά), και να μην μπορεί κανείς από αυτούς να βάλει καλάθι χωρίς πίεση από τα 5 μέτρα. Να μην παίρνει κανένας από αυτούς την πρωτοβουλία για ένα σουτ, να κρύβονται όλοι για να μην πάρουν την μπάλα στα χέρια τους γιατί είναι απλά χέστες.
Μια απλή ερώτηση έχω να κάνω. Ερτσεγκ, Χαλπερίν, Γκρηρ, Μιλόσεβιτς, Πελεκάνος, Σχορτσιανίτης-όπως είναι τώρα, είναι παίκτες για να παίζουν στον Ολυμπιακό?

Δεν μπορεί επί 1 χρόνο τώρα να μην υπάρχει ένα εμφανές επιθετικό σύστημα στην ομάδα. Ένα χρόνο τώρα ο καθένας κάνει ότι γουστάρει. 1 χρόνο τώρα δεν έχω δει σύστημα που να βγάζει ελεύθερο παίκτη για σουτ. 1 χρόνο τώρα στα δύσκολα όχι μόνο δεν μπορούν να βρουν ελεύθερο σουτ αλλά δυσκολεύονται ακόμη και να αλλάξουν 3 πάσες χωρίς να κάνουν λάθος. Όπως καταλαβαίνει κανείς είναι εντελώς αστείο να μιλάμε για passing game, όταν δεν μπορούν να κατεβάσουν ούτε καν την μπάλα. Στις προπονήσεις αλήθεια τι κάνουν? Παίζουν τάβλι? Αν όχι τότε ή ο προπονητής είναι παντελώς ανίκανος ή οι παίκτες είναι ηλίθιοι και δεν μπορούν να αφομοιώσουν αυτά που τους λεει ο προπονητής. Και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται περί αρρώστιας που η μόνη γιατρειά είναι η απόλυση. 1 χρόνο τώρα ακούμε για υπομονή. Κάναμε υπομονή αλλά δυστυχώς βελτίωση δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Όταν χάνεις 4η φορά φέτος από τον Ομπράντοβιτς με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, και είσαι ανίκανος να αντιδράσεις, τότε δεν υπάρχει άλλη υπομονή. Υπομονή τέλος. Έχει αρχίσει η όλη ιστορία να θυμίζει τις μάχες Αρης-ΠΑΟΚ προ εικοσαετίας που όλοι έλεγαν μεγάλο ντέρμπυ και μεγάλες μάχες και όλοι γνώριζαν ποιος θα είναι ο τελικός νικητής.

Δεν μπορεί μια ομάδα να προσπαθεί όλη την χρονιά να πάρει το πλεονέκτημα έδρας και να έρχονται 100 ηλίθιοι, πανύβλακες κάφροι και να το στερούν με τα επεισόδια τους. Το ίδιο υπεύθυνοι είναι και όσοι κάθονταν δίπλα τους και τους άφηναν να κάνουν όσα έκαναν. Από όσο ξέρω το ΣΕΦ έχει κάμερες που λειτουργούν, ενώ και τα εισιτήρια είναι ονομαστικά. Δείτε την κασέτα λοιπόν των επεισοδίων, βρείτε τους κάφρους και συλλάβετε τους σήμερα. Είναι το μόνο εύκολο που μπορείτε να κάνετε. Και στείλτε τους στην φυλακή χωρίς αναστολή. Γιατί εκεί είναι η θέση τους. Τέτοια αποβράσματα αυτή την αντιμετώπιση αξίζουν μόνο. Εγκληματούν συστηματικά εις βάρος της ομάδας μας.
Στο Βερολίνο όλοι αυτοί οι δήθεν νταήδες συμπεριφέρθηκαν σαν χεσμένα κοτόπουλα. Η μήπως κάνω λάθος? Δεν τόλμησαν να κάνουν το παραμικρό γιατί ήξεραν ότι θα τους «φάνε ζωντανούς» τα σκυλιά των Γερμανών αστυνομικών. Ενώ εδώ μιλάμε για χώρα μπουρδέλο, οπότε ο καθένας κάνει ότι γουστάρει.
Εμείς δυστυχώς τα είχαμε προβλέψει ακριβώς αυτά όταν και τα γράψαμε εδώ χθες. Όχι ότι είμαστε προφήτες. Απλά μετά από 20 και βάλε χρόνια στα γήπεδα έχουμε μάθει ακριβώς την καφρίλα που υπάρχει σε ένα μέρος των οπαδών μας και το πως αυτοί συμπεριφέρονται.
Δεν μπορεί να πληρώνουν 25 εκατομμύρια ευρώ για να φτιάξουν ομάδα οι αδελφοί Αγγελόπουλοι και να ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές από τους κάφρους. Ας τους κόψουν το γήπεδο μια και καλή. Όπως δεν πρέπει να ανέχονται τέτοια συμπεριφορά από τους διαιτητές. Πρέπει επιτέλους να αντιδράσουν όπως πρέπει. Αν δεν θέλουν, δικά τους είναι τα λεφτά, ας τα σκορπάνε στον αέρα αν θέλουν έτσι.

Το καρκίνωμα της διαιτησίας πρέπει να ξεριζωθεί εδώ και τώρα.
Όπως πρέπει να ξεριζωθεί και το καρκίνωμα των κάφρων οπαδών. Κόψτε επιτέλους τον ομφάλιο λώρο με τους οργανωμένους που όλοι ξέρετε ότι δημιουργούν αυτές τις καταστάσεις. Αλλιώς είναι το λιγότερο ασέβεια προς τους 8.500 υγιείς που αγόρασαν διαρκείας φέτος και μάλλον δεν θα το ξανακάνουν του χρόνου. Γιατί οι περισσότεροι από αυτούς ήταν οικογενειάρχες και άνθρωποι που θέλουν να βλέπουν μπάσκετ και όχι πόλεμο.

Παίκτες και προπονητές loosers και οπαδούς κάφρους δεν χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: