Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Προσοχή την Πέμπτη γιατί καραδοκούν για τιμωρία της έδρας

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή την Πέμπτη αλλά και τις υπόλοιπες φορές που θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟ στο ΣΕΦ για τους τελικούς της Α1, γιατί όπως φαίνεται ο μόνος τρόπος να πάρουν το πρωτάθλημα είναι να τιμωρήσουν την έδρα μας. Και αυτό το σχέδιο θα μπει σε εφαρμογή από την Πέμπτη κιόλας. Καλό θα είναι να μην τους δώσουμε κανένα δικαίωμα για να μας δώσουν παρατηρήσεις που μπορεί να επιφέρουν την τιμωρία έδρας. Ήδη έχουμε μια παρατήρηση από την κανονική περίοδο που την κουβαλάμε μαζί μας στα play offs. Αφήστε τους να κάνουν ότι καραγκιοζιλίκι θέλουν (γιατί θα κάνουν σίγουρα), αφήστε τα κοράκια να σφυρίζουν ότι θέλουν, μην τσιμπάτε από τις προκλήσεις. Πρέπει να παραμείνουν όλοι ψύχραιμοι και να μην ακουστούν υβριστικά συνθήματα που μπορεί να επιφέρουν παρατήρηση και πιθανή τιμωρία έδρας.
Ήδη το κλίμα αρχίζει να φτιάνεται (δείτε σήμερα την Πράσινη), οπότε ας μην τους δώσουμε το δικαίωμα να κάνουν τα σχέδια τους πραγματικότητα.
Το ΣΕΦ πρέπει να παραμείνει ανοικτό σε όσα παιχνίδια χρειαστεί να παίξει εκεί ο Θρύλος με τους πράσινους. Πάση θυσία.
Αυτοί θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μας τιμωρήσουν. Ότι είναι δυνατόν θα γίνει. Μην έχετε αμφιβολίες για αυτό. Ας μην τους διευκολύνουμε και εμείς από την μεριά μας.
Μόνο φωνή και υποστήριξη στην ομάδα. Τίποτε άλλο. Τα υπόλοιπα αφήστε τα στους παίκτες μας. Αυτοί θα κάνουν την δουλειά τους.
Και μια παραίνεση προς τους διαιτητές. Αν είσαστε μια φορά άντρες στην ζωή σας αφήστε τα παιχνίδια να παιχτούν 50-50. Και τότε θα δούμε ποιος είναι ο καλύτερος. Δεν ζητάμε να μας παίξετε 70-30 όπως κάνετε τόσα χρόνια με τους πράσινους. Μας φτάνει το 50-50. Αν φοράτε παντελόνια ας μας το δείξετε μια φορά στην ζωή σας. Αν και αμφιβάλλω πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: