Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Δυναμιτίζει το κλιμα ο υιός Γιαννακόπουλος

Μία ημέρα πριν από τη διεξαγωγή του πρώτου τελικού, ο Παναθηναϊκός με επιστολή που υπογράφει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καταγγέλει την ΚΑΕ Ολυμπιακός καθώς δεν πήρε απάντηση στο αίτημα για 15 προσκλήσεις ενόψει του αγώνα της Πέμπτης.
Είναι μια από τις πολλές προσπάθειες που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό , μετά από τα αισχρά πρωτοσέλιδα της βρωμοφυλάδας του της Πράσινης, προκειμένου να δυναμιτίσει το κλίμα και να ωθήσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού να κάνουν έκτροπα προκειμένου να μας τιμωρήσουν την έδρα.
Τόσο πολύ τα έχουν κάνει πάνω τους? Λογικό είναι βέβαια. Τόσα χρόνια είχαν μάθει να κάνουν όργια στο ΟΑΚΑ (να θυμηθούμε τα αεροβόλα, κροτίδες, μπούκες στο γήπεδο?), χωρίς να τιμωρούνται από κανέναν. Φέτος όμως είναι δεύτεροι και δεν έχουν το πλεονέκτημα έδρας. Και προσπαθούν να το επανακτήσουν με όποιο δόλιο μέσο μπορούν. Ας μην τους αφήσουμε λοιπόν να το καταφέρουν.
ΑΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.
Δεν πρέπει να γίνει το παραμικρό,ούτε ένα υβριστικό σύνθημα. Δεν είναι απαραίτητα. Αρκεί η φωνή και η υποστήριξη στην ομάδα μας. Μην δώσετε το δικαίωμα στον κάθε Ζαβλανό να μας φορτώσει με παρατηρήσεις, που θα επιφέρουν τιμωρία έδρας.
ΠΝΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ. Τα υπόλοιπα θα τα κάνει η ομάδα. Και θα δώσει στους θρασύδειλους την απάντηση που τους αξίζει. Μέσα στο γήπεδο. Αν μας αφήσουν βέβαια και τα κοράκια.
Μην τσιμπάτε όμως από τις προκλήσεις. Μην τους δίνετε το δικαίωμα να ελπίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: