Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Προετοιμάζεται το μεγαλύτερο αθλητικό σκάνδαλο

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου του «Πολυμετωπικού», διαφαίνεται ξεκάθαρα πλέον, ότι πάμε ολοταχώς για το μεγαλύτερο αθλητικό σκάνδαλο στην ιστορία.
Ο Βωβός λοιπόν ζητάει από την Δήμο Αθηναίων αποζημίωση 280.000.000 ευρώ για την μη ολοκλήρωση του εμπορικού κέντρου του στον Βοτανικό.
Αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει μιλάμε για 96 δισεκατομύρια παλιές δραχμούλες.
Τα οποία το πιθανότερο προκειμένου να γίνει το γήπεδο του ΠΑΟ, είναι ότι θα πληρώσει είτε ο Δήμος Αθηναίων είτε το ίδιο το κράτος από τον προϋπολογισμό του.
Σε κάθε περίπτωση πάντως το κόστος του γηπέδου θα πληρωθεί από τους Έλληνες φορολογούμενους και όχι από τους διοικούντες τον «Πολυμετωπικό», όπως θα έπρεπε.
Και όλα αυτά θα γίνουν στα πλαίσια της διπλής ανάπλασης που στην ουσία δεν υπάρχει, καθώς το γήπεδο της Λεωφόρου είναι ιδιοκτησία του Δήμου Αθηναίων, (όπως έχουν δηλώσει επανειλημμένα Ντ Μπακογιάννη και Ν. Κακλαμάνης), αλλά παρόλα αυτά το ανταλλάσσει ο ΠΑΟ σαν να είναι δικό του. Άλλο σκάνδαλο αυτό.

Τότε θέλω να δω όλα αυτά τα κοράκια που έπεσαν να φάνε τον Ολυμπιακό όταν ζητούσε να πάρει δανεικό για 49 χρόνια το ετοιμόρροπο τότε Καραϊασκάκη και να το κατασκευάσει αποκλειστικά με δικά του χρήματα, όπως και έκανε.
Θυμίζω απλά ότι το γήπεδο Καραϊσκάκη κόστισε 60.000.000 ευρώ, 40 από τα οποία δανείστηκε ο Σ. Κόκκαλης προσωπικά από την Alpha Bank και 20 έβαλε από την τσέπη του. Και ουδείς Έλληνας φορολογούμενος πλήρωσε το παραμικρό για το γήπεδο Καραϊσκάκη.
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι σε περίπτωση που το Ελληνικό Δημόσιο, (σε οποιαδήποτε μορφή του), πληρώσει 280.000.000 ευρώ στον κάθε Βωβό θα πρέπει να παραιτηθούν άπαντες.
Και θα πρέπει να βγουν όλοι αυτοί οι κόρακες που πριν από 5 χρόνια έκραζαν και ούρλιαζαν για το Καραϊσκάκη και να ζητήσουν συγνώμη. Η απλά να πουν τα πράγματα όπως έχουν. Αν έχουν τα άντερα να κάνουν κάτι τέτοιο.
Περισσότερα προσεχώς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: