Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Δηλώσεις πρωταγωνιστών

Τσίλντρες: «Αγαπώ τους οπαδούς μας. Θα έπρεπε όμως να επιλέξουν άλλη στιγμή να πετούν πράγματα, γιατί ήμασταν κοντά στο σκορ, είχαμε την μπάλα στα χέρια μας και διεκδικούσαμε τη νίκη. Εκτιμώ τη βοήθειά τους, αλλά ίσως έπρεπε να περιμένουν μετά το ματς για να πετάξουν πράγματα», δήλωσε με ένα πικρό χαμόγελο στα χείλη ο Αμερικανός φόργουορντ.

«Οι δύο ομάδες πάλεψαν σκληρά, αλλά ήμασταν άτυχοι σε κάποιες στιγμές. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε καλύτερα γιατί υπάρχουν ακόμη παιχνίδια μπροστά μας. Όλα τα παιχνίδια θα είναι κλειστά, εντός ή εκτός έδρας. Όπου και να παίξουμε πρέπει να είμαστε έτοιμοι πολεμήσουμε. Πρέπει να προετοιμαστούμε κυρίως ψυχολογικά, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να ανακτήσουμε το πλεονέκτημα έδρας».

Παναγιώτης Γιαννάκης «Προσπαθήσαμε να έχουμε υπομονή και ηρεμία, αλλά στη διάρκεια του αγώνα είχαμε μία νευρικότητα που απορρέει από την επιθυμία να κερδίσουμε το ματς, το οποίο τελικά κρίθηκε σε λεπτομέρειες που δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε. Ήμασταν ανυπόμονοι και κάποιες φορές διστακτικοί. Κάποια εύκολα καλάθια που δεχτήκαμε και προήλθαν από δικά μας λάθη έδωσαν στον Παναθηναϊκό αυτή τη νίκη. Έγινε το 1-0, εμείς φτιάχνουμε μία ομάδα που θα κερδίζει σε οποιοδήποτε γήπεδο και ελπίζουμε στο ΟΑΚΑ να έχουμε καλύτερες αντιδράσεις στις καταστάσεις που θα δημιουργηθούν. Μπορούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ αρκεί να έχουμε υπομονή και να μην είμαστε νευρικοί. Κάθε παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό και πρέπει να μάθεις να παίζεις σε υψηλό επίπεδο. Αυτό είναι η καλύτερη προπόνηση, για να γίνεις μεγάλος και να διεκδικείς υψηλούς στόχους».

Για την τελευταία αμφισβητούμενη φάση του αγώνα, τόνισε: «Ήμασταν στον πάγκο, βλέπαμε τη φάση από μακριά και θα το δούμε. Χάσαμε για μία ακόμη φορά το τελευταίο σουτ. Δεν έχει σημασία να ασχολούμαστε με αυτό πλέον».

Σχόλιο Sports-blog
Έτσι αγόρι μου, μην ασχολείσαι εσύ με την τελευταία φάση. Μήπως την είδες κιόλας. Αφού ροχάλιζες στον πάγκο ως συνήθως. Κατά τα άλλα υπομονή για να μην ξεχνιόμαστε.
Ρε άντε στον διάολο λέω εγώ. Με την υπομονή μας έχεις γ@#$σει φέτος. Την είδαμε και την υπομονή. Σε έχει κάνει πελάτη του ο Ομπράντοβιτς χειρότερο από τον ταβερνιάρη τον Εβραίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: