Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Δηλώσεις Γ. Συγγελίδη

"Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές και γενικότερα σε όλη την ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού για την κατάκτηση και του πρωταθλήματος, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα ιστορικό και ακατάρριπτο ρεκόρ αφού και οι δύο αυτές επιτυχίες επιτεύχθηκαν μόνο με νίκες.

Ο Ολυμπιακός, χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, έχει πετύχει εφέτος τον άθλο να έχει κατακτήσει τρία νταμπλ στα τέσσερα βασικά ομαδικά αθλήματα. Ειδικότερα στο πόλο, με την κατάκτηση του νταμπλ από την ομάδα ανδρών και του πρωταθλήματος από την ομάδα γυναικών, πετύχαμε το απόλυτο στην Ελλάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού που στάθηκε με το γνωστό πάθος του και χωρίς ακρότητες δίπλα στις ομάδες μας και έχει μεγάλο μερίδιο σε αυτές τις επιτυχίες.

Με τη συμπαράστασή του θα συνεχίσουμε για να κάνουμε ακόμη καλύτερες τις ομάδες μας και τα τμήματά μας. Προσωπικά δεσμεύομαι για αυτό εκφράζοντας και το Διοικητικό Συμβούλιο, όπως δεσμεύομαι για την υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει για κατασκευή Κολυμβητηρίου και Κολυμβητηρίου προπονητηρίου ώστε να πάψει πλέον ο μεγαλύτερος σύλλογος στον υγρό στίβο να είναι άστεγος. Θέλω να ευχαριστήσω τον επίτιμο πρόεδρο του Συνδέσμου μας, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη που έχει συμβάλει τα μέγιστα στη δημιουργία της ομάδας πόλο ανδρών, στην οποία στάθηκε δίπλα όλη την αγωνιστική περίοδο. Τέλος συγχαίρω τον προπονητή της ομάδας, Βαγγέλη Πάτερο που ήταν πρωτεργάτης αυτής της επιτυχίας και δηλώνω ότι θα συνεχίσουμε μαζί και τα επόμενα χρόνια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: