Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Εργοτέλης - Ολυμπιακός 1-1

Ο Ολυμπιακός αυτοκτόνησε αφού δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Εργοτέλη, μένοντας στην ισοπαλία με 1-1. Ετσι παραμένει η διαφορά 2 βαθμών από τους ανύπαρκτους που έχουν αύριο το ματς με τον ΠΑΟΚ στην τούμπα.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε πρώτος γκολ με τον Τοροσίδη στο 29' μετά από το αποτυχημένο πέναλτυ του Λούα Λούα και έδειχνε να ελέγχει το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως κατέρρευσε ολοκληρωτικά και παραχώρησε τα ηνία του αγώνα στον γηπεδούχο Εργοτέλη που έχασε πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, πράγμα που κατάφερε στο 85'.
Αν έδειχναν βέβαια το ίδιο πάθος και στο ματς με τον ΠΑΟ καλά θα ήταν. Και όχι μόνο με τον Ολυμπιακό.
Λανθασμένη κατά την γνώμη μου η είσοδος του κακού Ντιόγο (που τραυματίστηκε κιόλας), αντί του φορμαρισμένου Μήτρογλου. Και γενικά δεν έγινε καλή διαχείριση από τον Μπάντοβιτς στον σημερινό αγώνα. Είχε λανθασμένες επιλογές, τόσο στην αρχική ενδεκάδα όσο και στην συνέχεια του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γελαδάρης, Χίμπλινγκερ, Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Σασιασβίλι, Ρομάνο, Μπαλάφας, Μπέτο (68' Ορφανός), Λεάλ (78' Βερπακόφσκις), Μπούντιμιρ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ζεβλάκοφ, Λεονάρντο, Στολτίδης, Τοροσίδης, Λεντέσμα, Λούα Λούα, Ντάτολο, Νταρμπισάιρ (63' Ντιόγο, 83' Μήτρογλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: