Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Ας στηρίξουμε την ομάδα βόλεϊ

Αν μη τι άλλο η φετινή ομαδάρα του Θρύλου στο βόλεϊ δεν αξίζει την μεταχείριση που τυγχάνει από τους οπαδούς της ομάδας μας. Και εννοώ ότι δεν αξίζει να παίζει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της, (Ελληνικά και Ευρωπαϊκά), χωρίς θεατές, ή μόνο με 150 άτομα στις κερκίδες.
Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνει για να προσελκύσει τους φιλάθλους στο γήπεδο?
Να πάρει το Champions League πρώτα και μετά να πάμε όλοι στο γήπεδο για να μοιραστούμε την δόξα? Αυτό περιμένουμε σαν γνήσιοι Έλληνες? Κλασικοί πανηγυρτζήδες δηλαδή.
Πραγματικά θεωρώ ότι η συγκεκριμένη ομάδα δεν έχει στηριχθεί από τον κόσμο του Ολυμπιακού όσο της αξίζει τα τελευταία 2 χρόνια. Γνώμη μου είναι ότι η συγκεκριμένη ομάδα είναι από τις καλύτερες που είχε ποτέ στην ιστορία του ο Ολυμπιακός με παίκτες παγκόσμιας κλάσης και θα έπρεπε το γήπεδο να είναι γεμάτο σε κάθε αγώνα της.
Η οικονομική συγκυρία θα μπορούσε να είναι μια δικαιολογία , αλλά από την άλλη τα εισιτήρια του βόλεϊ κοστίζουν μόλις 10 ευρώ, που νομίζω όλοι μπορούμε να διαθέσουμε για να δούμε μια πραγματικά μεγάλη ομάδα.
Ας ελπίσουμε από εδώ και στο εξής να γεμίσει το γήπεδο γιατί πραγματικά αυτή η ομάδα το αξίζει.
Και μην ξεχνάμε ότι η ομάδα βόλεϊ είναι η μοναδική ομάδα του Ολυμπιακού που έχει προσφέρει στον σύλλογο 2 Ευρωπαϊκά τρόπαια και έχει παίξει σε άλλους 4 Ευρωπαϊκούς τελικούς σαν φιναλίστ, ενώ έχει πάρει την 3η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων το 1996.
Ας μην το ξεχνάμε και ας μην είμαστε αχάριστοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: