Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Θέλει Βαλεριάνο η Ίντερ

Για την απόκτηση του 17χρονου άσου της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Γιώργου Βαλεριάνου ενδιαφέρεται η Ίντερ.
Οι διοικούντες της Ιντερ έχουν έρθει σε επαφές τόσο με τους διοικούντες την ΠΑΕ, όσο και με την πλευρά του αριστερού μπακ, ώστε να μετακομίσει ο παίκτης στο Μιλάνο. 

Ο Ολυμπιακός έχει ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη ύψους 500.000 ευρώ, ωστόσο οι διοικούντες την Ίντερ πρότειναν στους Πειραιώτες να υπάρξει μία συμφωνία με διαφορετικούς και πιο ευνοϊκούς όρους για τον Θρύλο, οι οποίοι δεν θα θέσουν σε κίνδυνο τις άριστες σχέσεις που έχουν οι δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια. 
Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις.
Άλλος ένας πιστιρικάς λοιπόν, (μετά τον Σκούρτη), που μάλλον θα μας αποχαιρετήσει νωρίς χωρίς καν να προλάβουμε να τον δούμε στην πρώτη ομάδα.
Και επιβεβαιώνει αυτό που λέω τόσον καιρό για το υλικό που υπάρχει στην ομάδα Κ21 του Θρύλου. Το φωνάζω ενάμιση χρόνο τώρα αλλά ………
Δηλαδή μπορεί να πάει στην Ιντερ αλλά δεν μπορεί να πάρει ευκαιρίες στον Ολυμπιακό?
Ήμαρτον πια.
Αφού όπως φαίνεται ούτε φέτος το καλοκαίρι θα έχουμε μεγάλες μεταγραφές, ας προωθήσουν τουλάχιστον 4-5 παίκτες από την β’ ομάδα και ας διώξουν αντίστοιχους ξένους που έτσι και αλλιώς είναι τουρίστες πολυτελείας. Αλλιώς δεν θα καταφέρουμε ποτέ να βγάλουμε παίκτη από τις ακαδημίες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: