Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 1-3

Ο Θρύλος περασε σαν σίφουνας από την Τρίπολη όπου νίκησε με 3-1 τον Αστέρα και σε συνδιασμό με την ήττα του καρνάβαλοου ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ από την Καβάλα μπήκε ξανά στο κόλπο του πρωταθλήματος.
Πλέον όλα είναι στα χέρια μας. Αν ο Θρύλος κάνει 8 νίκες στα 8 ματς που μένουν είναι πρωταθλητής.
Κλειδί στην μεταμόρφωση των πρωταθλητών Ελλάδας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα, που σκόραρε δύο φορές και για πρώτη φορά μετά από 22 μήνες έδειξε τον δρόμο της επιτυχίας στους συμπαίκτες του
Ο Πειραιώτες παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι, παθιασμένοι, αποτελεσματικοί και διψασμένοι για τη νίκη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και δίχως να ιδρώσουν πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο.
Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος (71' Ρίος), Λαζαρίδης, Ουριμπάρι, Μπαρτολίνι (46' Ουντότζι), Φυτανίδης, Καρντόσο, Καρέας, Τσέζαρεκ, Βίλτσες, Έντερ (81' Καούνος).

Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Α. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Τοροσίδης, Λεντέσμα, Στολτίδης, Μαρέσκα (84' Γκαλίτσιος), Ντάτολο (80' Λεονάρντο), Λουά Λουά, Ντάρμπισιρ (58' Μήτρογλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: