Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Και τώρα ήρθε η ώρα της κούπας στο μπάσκετ

Στην τελευταία πρόβα πριν από τον μεγάλο τελικό με τον ΠΑΟ, ο Ολυμπιακός φάνηκε έτοιμος και έδειξε τα δόντια του συντρίβοντας στον ΠΑΟΚ. Τώρα μένει να πιστοποιήσει την φετινή του δυναμική με το τρόπαιο του κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στον ΠΑΟ, ο οποίος δεν δείχνει να έχει την δύναμη που είχε πέρυσι σαν ομάδα.
Έφτασε η ώρα των αποδείξεων και της κατάκτησης τροπαίων. Αρκετά περιμέναμε και κάναμε υπομονή, όπως συνιστούσε τόσα χρόνια ο προπονητής της ομάδας μας.
Πλέον η απαίτηση είναι να κατακτηθούν τίτλοι. Να σπάσει το μονοπώλιο των βάζελων και να επιστρέψει στις επιτυχίες ο Θρύλος. Και η ευκαιρία είναι τώρα.
Η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας είναι καλή, η ψυχολογία είναι ανεβασμένη, οι παίκτες είναι καλοπληρωμένοι και με το παραπάνω, οπότε τώρα πρέπει να αποδείξουν ότι έφτασε η ώρα τους να μιλήσουν μέσα στο γήπεδο. Να πάρουν τη ομάδα στις πλάτες τους.
Το κύπελλο πρέπει να κατακτηθεί πάση θυσία. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι.
Άλλη αποτυχία δεν χωράει και δεν συγχωρείται. Αν είναι απαραίτητο, (που μάλλον θα είναι), νικήστε και τους διαιτητές. Εξάλλου το κάνατε ήδη μια φορά φέτος και σχετικά άνετα μάλιστα .
Πάρτε το κύπελλο και μεταφέρετε το άγχος στους αντιπάλους σας τόσο για το πρωτάθλημα, όσο και για την Ευρώπη.
Πάνω από όλα δώστε χαρά στο ίδιο τον εαυτό σας και στον πρόεδρο της ομάδας που είναι δίπλα σας τόσα χρόνια και σας χρυσοπληρώνει. Και δώστε απαντήσεις σε αυτούς που σας έχουν κλέψει 2 πρωταθλήματα τα τελευταία 3 χρόνια με την διαιτησία.
Ο κόσμος ανυπομονεί να δει το κύπελλο σε ερυθρόλευκα χέρια. Μην τους απογοητεύσετε για μια ακόμη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: