Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Η αντεπίθεση του αυτοκράτορα και τα λερωμένα βρακάκια

Σιγά-σιγά το πράσινο παραμύθι της δήθεν υπερομάδας αρχίζει να ξεθωριάζει. Οι βαρύγδουπες δηλώσεις της περασμένης εβδομάδας περί κατάκτησης του πρωταθλήματος σε 2 εβδομάδες πάνε περίπατο.
Πλέον τα βρακάκια τους είναι καφέ από τον φόβο.
Τα έχουν κάνει πάνω τους, βλέποντας ότι κινδυνεύουν να χάσουν και το φετινό πρωτάθλημα από τον χειρότερο Ολυμπιακό της τελευταίας 10ετίας.
Αν καταφέρει αυτός ο Ολυμπιακός να κατακτήσει και το φετινό τίτλο τότε οι πολυμετωπικοί παράγοντες-παίκτες και οπαδοί προβλέπω ότι θα αρχίσουν τα ψυχοφάρμακα και θα καταλήξουν στο Δαφνί με ψυχολογικά προβλήματα.
Και ξαφνικά αρχίσανε τα όργανα στις πράσινες φυλλάδες περί παικτών που ξενυχτάνε και περί πειθαρχίας μετά από τα κλωτσομπουνίδια μεταξύ Καραβούτα-Μπαλέτο. Πριν από 2 ημέρες όλα ήταν τέλεια. Τώρα ξαφνικά εμφανίστηκαν όλα. Λογικό είναι βέβαια να τους κυριεύει ο πανικός βλέποντας τον ερυθρόλευκο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ να επιστρέφει δριμύτατος και να απειλεί να τους χαλάσει τα φετινά σχέδια τους, τα οποία προσπαθούν να επιβάλουν με όλα τα μέσα. (Διαιτησίες κτλ).
Ο Θρύλος είναι εδώ πράσινα λαμόγια.
Και είναι εδώ για να αποδείξει σε εσάς και σε όσους έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να μην πάρει το πρωτάθλημα ο Θρύλος φέτος «για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου», ότι η καρδιά του πρωταθλητή είναι παρούσα. Και χτυπάει δυνατά. Τόσο δυνατά που σε λίγο θα την ακούτε στον ύπνο σας.
Και γι’ αυτό τρέμετε όλοι σας και γουστάρω πολύ που συμβαίνει αυτό. Εφιάλτες θα βλέπετε σε λίγο.
Και όσο για κάτι ΠΑΟΚτσήδες που δηλώνουν σε κάποια blogs ότι δεν καίγονται να νικήσουν τον βάζελο την Κυριακή, μόνο και μόνο για να μην πάρει ο Θρύλος το πρωτάθλημα, το μόνο που έχω να τους πω είναι ότι τους λυπάμαι, αλλά ταυτόχρονα δεν τους έχουμε και καμία ανάγκη.
Ας κάτσουν να ξευτιλιστούν και ας χάσουν από τον βάζελο, σαν καλό παράρτημα που έχουν καταντήσει. Δεν μου καίγεται καρφί. Και δεν περιμένω και τίποτε περισσότερο.
Η ομάδα μου ρε ψευτόμαγκες δεν σας έχει ανάγκη. Ούτε εσάς ούτε καμία άλλη ομάδα.
Ο Θρύλος με 8 νίκες στα 8 ματς που απομένουν είναι πρωταθλητής.
Το καταλάβατε?
Ανοίξτε τα πόδια σας λοιπόν και εσείς την Κυριακή όπως έκαναν και κάτι άλλα βυσσινί παλικάρια πριν από 2 αγωνιστικές. Γιατί αλλιώς θα την χάσετε την χορηγία του Βγενόπουλου.
Έτσι δεν είναι πράσινο παράρτημα του Βορρά?
Εγώ γουστάρω τον Θρύλο να προσπαθήσει να κερδίσει τα 8 ματς και να πάρει το πιο αντρίκιο και το πιο γλυκό πρωτάθλημα της ιστορίας του. Πάρτε το φετινό και στείλτε μας όλους στον τρελογιατρό, εμάς από την χαρά μας και τους άλλους από το σοκ που θα πάθουν.
Πάμε γερά ρε Θρύλε και αποτελείωσε όλους τους ανύπαρκτους μια και καλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: