Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Υπερεκτιμήθηκε η Μπορντό

Τελικά αυτό είναι το συμπέρασμα που προκύπτει από το ματς με την Μπορντό. Οι Γάλλοι είναι μια καλή ομάδα γενικά, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση φόβητρο ή ομάδα που σε τρομάζει.
Και συν τοις άλλοις είναι πρωτάρα στον θεσμό με ότι συνεπάγεται αυτό.
Σαν τέτοια έπρεπε να έχει αντιμετωπισθεί από τον Ολυμπιακό, αλλά δυστυχώς υπερεκτιμήθηκε και αντιμετωπίσθηκε σαν να ήταν η Μπαρτσελόνα. Με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα και κατά 99% ο αποκλεισμός . Τσάμπα και βερεσέ.
Χάθηκε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για περεταίρω διάκριση. Και τέτοια ευκαιρία δύσκολα θα μας ξανατύχει. Ας μην γελιόμαστε. Δύσκολα θα μας τύχει πάλι Μπορντό στους 16 του Champions League. Δείτε τις υπόλοιπες ομάδες και θα καταλάβετε.
Μια φορά μας έτυχε και δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Η διοίκηση δεν έκανε σοβαρές μεταγραφές το χειμώνα, (δεν συζητάμε για το καλοκαίρι γιατί εκεί κλαίμε), δεν ενίσχυσε την ομάδα, δείχνοντας για μια ακόμη φορά ότι δεν έχει ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ για ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ. Δεν τους ενδιαφέρει και ως εκ τούτου δεν κάνουν τίποτα για να πετύχουν την υπέρβαση και την διεθνή καταξίωση. Βλέπουν κοντόφθαλμα και κοιτάνε μόνο την Ψωροκώσταινα.
Αυτό όμως δεν μας φτάνει πλέον. Θέλουμε επιτέλους το κάτι παραπάνω. Και αν δεν μπορείτε να το πραγματοποιήσετε εσείς σαν διοίκηση, τότε να μας το πείτε τουλάχιστον να το ξέρουμε. Για να σας αντιμετωπίζουμε πλέον αντίστοιχα και εμείς σαν οπαδοί.
Και να απαιτήσουμε αν χρειαστεί κάποια στιγμή την διάδοχη κατάσταση που ελπίζω να έχει μεγαλύτερες φιλοδοξίες από το να παίρνει μόνο το πρωτάθλημα και το κύπελλο.
Ας βολευτούμε λοιπόν για την ώρα με την Ψωροκώσταινα και βλέπουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: