Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Δηλώσεις των κυπελλούχων παικτών του Θρύλου

Μπουρούσης: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς που με εμπιστεύτηκε σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Ήμουν εκτός για 10-12 ημέρες και έκανα μόλις μία προπόνηση. Είμαστε χαρούμενοι που μετά από τόσα χρόνια πήραμε την κούπα. Πρέπει να συνεχίσουμε. Όταν κερδίζεις τον αιώνιο, έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Έχουμε ενέργεια και διάθεση και πλέον σπάσαμε την κατάρα».

Μαυροκεφαλίδης: «Τον αντίπαλο τον γνωρίζαμε. Θέλαμε να σπάσουμε το κατεστημένο και τα καταφέραμε. Μπράβο στον Μίλος που ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα. Να δουλέψουμε και όλα τα άλλα θα έρθουν».

Τσίλντρες: «Κάναμε μεγάλο παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος και έχουμε ακόμα άλλους δύο τίτλους να πάρουμε».

Τεόντοσιτς: «Αποτελεί μεγάλη στιγμή για εμάς και είναι σημαντικό το πώς το πήραμε. Θα το γιορτάσουμε. Σημασία έχει που κερδίσαμε και πως καταφέραμε να πάρουμε το τρόπαιο. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι».


Κλέιζα: «Ο Μίλος έπαιξε πάρα πολύ ωραία. Το συναίσθημα είναι φοβερό, αλλά έχουμε ακόμα το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα».

Παπαλουκάς
: «Είχαμε μείνει για πολλά χρόνια χωρίς Κύπελλο για μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, που έχει μεγάλη ιστορία. Παίξαμε καλά, χαλαρώσαμε λίγο, αλλά το Κύπελλο είναι σημαντικό για εμάς. Είναι ένα ξέσπασμα όταν σου λείπει μια κούπα. Το θέλαμε περισσότερο. Στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε την κούπα δίκαια. Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο».

Σχορτσανίτης: «Ήταν ένα καλό ματς και παίξαμε πολύ δυνατά. Ευχαριστούμε τους προέδρους μας. Ο Ολυμπιακός έκανε κάτι που δεν έκανε τόσα χρόνια. Θα ακολουθήσουν κι άλλα τρόπαια ακόμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: