Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Η αποστολή με Αστέρα

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν την Παρασκευή (12/2) στις 11:00 στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (14/2, 19:00) με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη. 

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε αυτή τη φορά ο Βασίλης Τοροσίδης έχοντας ξεπεράσει τις μικρές ενοχλήσεις που ένιωσε στο πέλμα. Όσον αφορά τον Ματ Ντάρμπισιρ, ο Άγγλος σέντερ φορ ακολούθησε, στο πλαίσιο του προγράμματος ξεκούρασης που ακολουθούν κατά διαστήματα οι ποδοσφαιριστές, ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο. 

Ο τραυματίας Όλοφ Μέλμπεργκ ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Ντουντού Ντουντού Σεαρένσε που ταλαιπωρείται ακόμη με ενοχλήσεις στο πέλμα, συνέχισε το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο. 

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α, Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ντάτολο, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα. 

Eκτός αποστολής έμειναν ο Τάσος Πάντος και ο Ισπανός μέσος Όσκαρ Γκονζάλεθ. Οι "ερυθρόλευκοι" θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους ενόψει του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για την 22η αγωνιστική της Superleague, με την προπόνηση που θα γίνει το Σάββατο (13/2) στις 16:30 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: