Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Ολυμπιακός-Μπορντό 0-1


Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε αν και προσπάθησε να κάνει το βήμα παραπάνω και ηττήθηκε από την τυχερή Μπορντό με 1-0.
Αν και κατά την γνώμη μου γενικά δεν είχε καλή απόδοση σε αντίθεση με ότι βλέπω ότι γράφουν τα περισσότερα sites. Εγώ πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι κακός. Χωρίς αρχή και τέλος. Χωρίς κανένα σχέδιο ανάπτυξης, (η σέντρα από τα σέντερ μπακ πήγε σύννεφο), δεν είχε δυνάμεις και αρκετοί από τους παίκτες του δείχνουν σαν να είναι πρώην ποδοσφαιριστές. 
Δέχθηκε πάλι ένα ανόητο γκολ από στημένη φάση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και  ήταν για ένα ολόκληρο ημίχρονο άχρωμος μη κάνοντας ούτε μια ευκαιρία, πλην του Μέλμπεργκ στο 1ο λεπτό του αγώνα.
Στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να αντιδράσει αλλά και αυτό το έκανε κυρίως στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν πια όλα είχαν χαθεί.
Βέβαια πέτυχε ένα κανονικό γκολ στις καθυστερήσεις του ματς αλλά ο Άγγλος διαιτητής το ακύρωσε σαν επιθετικό φάουλ. Ανύπαρκτο εντελώς. Η πέναλτι ή γκολ ήταν η φάση. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν επιθετικό φάουλ. Τέλος πάντων.
Το θέμα είναι άλλο όμως.
Κατάλαβε κανείς από την διοίκηση σήμερα τι τεράστιο έγκλημα έκανε το καλοκαίρι που μας πέρασε? Το κατάλαβες κ. Κόκκαλη?
Κατάλαβε κανείς ότι σήμερα ο Θρύλος έχασε κατά την γνώμη μου μια τεράστια ευκαιρία για διάκριση φέτος. Έχασε την ευκαιρία να περάσει στους 8 απέναντι σε μια καλή μεν ομάδα, αλλά όχι φόβητρο. 
Δηλαδή αν δεν διεκδικήσεις την πρόκριση με τέτοιες ομάδες με ποια θα την διεκδικήσεις? Με την Μπαρτσελόνα ή με την Μάντσεστερ?
Εγκλήματα χωρίς τέλος έγιναν το καλοκαίρι.
Η περσινή ομάδα με την προσθήκη του Μέλμπεργκ και ενός ακόμη καλού παίκτη για πλάκα την απέκλειε την Μπορντό. Και δεν υπερβάλλω καθόλου.
Παρόλα αυτά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να πάμε στην Γαλλία και να προσπαθήσουμε για το αποτέλεσμα. Η Μπορντό φάνηκε ξεκάθαρα ότι δεν είναι έμπειρη ομάδα και μπορεί να κάνει το λάθος αν πιεστεί.
Ας πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας στην Γαλλία και ότι βγει.
Οσο για τον Μπάντοβιτς, πάλι σήμερα έκανε κάποια μικρά εγκλήματα. Λανθασμένη πέρα για πέρα η αλλαγή του Λεντέσμα, τεράστιο λάθος η επιλογή να μείνει ο τραγικός Μαρέσκα στο ματς , άργησε πολύ να βάλει τον Ντάρμπυσιρ στο ματς. Κράτησε πάρα πολύ πίσω τον Τοροσίδη στερώντας από την ομάδα άλλο ένα όπλο και αχρηστευοντάς τον στην ουσία. Μια φορά βγήκε μπροστά στο τέλος και παρά λίγο να βάλει γκολ από στημένο.
Επιμένω , πάρτε κανονικό προπονητή το καλοκαίρι και αφήστε τα πειράματα με μαθητευόμενους μάγους.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Στολτίδης, Ραούλ Μπράβο, Ντάτολο, Α. Παπαδόπουλος, Μήτρογλου, Μαρέσκα, Λεντέσμα (64' Ζαϊρί), Λούα Λούα, Τοροσίδης.
Μπορντό (Λοράν Μπλαν): Καρασό, Σιανί, Φερνάντο, Γκουρκούφ, Βέντελ (83' Ζούσιε), Πλάσιλ (82' Γκουφράν), Σαλμέ, Σανέ, Πλανούς, Τρεμουλινάς, Σαμάκ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: