Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Ολυμπιακός - Ατρόμητος 2-0

O Ολυμπιακός πήρε την νίκη απέναντι στον Ατρόμητο αλλά δυστυχώς η ομάδα έχει τα χάλια της τα μαύρα.
Πλήρης ανυπαρξία φυσικής κατάστασης, πλήρης ανυπαρξία επιθετικού σχεδιασμού, ανύπαρκτα χαφ και γενικά κανένα σχέδιο.
Και φυσικά ανύπαρκτος προπονητής. Ας μην γελιόμαστε. Δεν κάνει ο Μπάντοβιτς για προπονητής στον Ολυμπιακό. Τον τελευταίο καιρό τα έχει κάνει σαλάτα. Ούτε ξέρει τι θέλει να κάνει. Σήμερα έκανε ή πήγε να κάνει για την ακρίβεια απίθανες αλλαγές, δεν είδε τον Ντάτολο που ήταν τραυματίας και άλλαξε τον Ντάρμπυσιρ. Σε πλήρη σύγχιση.
Για κλάματα γενικά για άλλο ένα ματς ο Ολυμπιακός.
Αν δεν ήταν και ο διαιτητής που δεν έδωσε καθαρό κατά την γνώμη μου πέναλτυ στον Ατρόμητο με το σκορ στο 1-0 πιθανόν να μην κερδίζαμε ούτε σήμερα.
Πολύ δύσκολα θα καταφέρει να κερδίσει και τα 6 ματς που μένουν για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Και αν δεν γίνει αυτό τότε να δούμε πως θα παίξουν αυτοί οι νπαίκτες ου σέρνονται μέσα στο γήπεδο χωρίς δυνάμεις 6 ντέρμπυ στα play offs.
Ο Θεός να βάλει το χέρι του.
Ο Θεός γιατί αυτός που έπρεπε να βάλει το χέρι του στην τσέπη δεν το έκανε ποτέ το καλοκαίρι που μα πέρασε.
Ας μην έχει τώρα απαιτήσεις και ας γευτεί τα χάλια που δημιούγησε ή για την ακρίβεια τα χάλια που κατάντησε μια ομάδα μοντέλο.

Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Γκαλίτσιος, Στολτίδης, Λεντέσμα, Ζαϊρί (60' Μήτρογλου), Ντάτολο, Λούα Λούα (80' Πάντος), Ντάρμπισιρ (90' Γ. Παπαδόπουλος)

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Μπλένχιο, Μπαζίνσκι, Περόνε, Φαβάλι (75' Καλαντζής), Νάστος, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Τάτος (81' Αναστασάκος), Μπιλαγί (77' Σκόνδρας)

Υ.Γ. Το καθάρισε το άλλο το ματσάκι πάλι ο Καλόπουλος έτσι? Από νωρίς για να μην υπάρχει και σασπένς.
Βγήκαν οι μαϊμούδες σήμερα έτσι? Και στα 2 ματς για να είμαι δίκαιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: