Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Πάρτε το πρωτάθλημα από τους ανύπαρκτους

Τελικά αποδεικνύεται ότι οι πολυμετωπικοί είναι ή ΑΝΙΚΑΝΟΙ ή το πιθανότερο LOOSERS. Και δεν αντέχουν ούτε την ιδέα ότι μπορεί να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Λυγίζουν από το βάρος της σκέψης και μόνο. Τρέμουν τα πόδια τους. Τα κάνουν πάνω τους.
Αφού φέτος που στα Ελληνικά γήπεδα παρουσιάζεται ο χειρότερος Ολυμπιακός των τελευταίων 15 ετών δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το κάνουν ποτέ.
Και επίσης είναι φανερό ότι αν δεν είχαν τον Σισέ, θα πάλευαν με την ΑΕΚ και τον Αρη για την 4η θέση. Αυτή είναι η αλήθεια. Γιατί χωρίς τον Γάλλο είναι μια μετριότατη ομάδα, και τίποτε περισσότερο.
Χάρισμα τους δίνουμε το φετινό πρωτάθλημα και αυτοί δεν μπορούν να το πάρουν. Μιλάμε για την μεγαλύτερη ανικανότητα που έχει εμφανισθεί ποτέ στα Ελληνικά γήπεδα. Κάθε Κυριακή τους κάνουμε δώρα και αυτοί τα επιστρέφουν πίσω. Κόμπλεξ κατωτερότητας σε όλο του το μεγαλείο.
Μήπως όμως πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε τα δώρα και να αποφασίσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα? Γιατί κατάντησε γελοίο πλέον το πράγμα.
Δεν επιτρέπεται να αφήσουμε να πάρουν το πρωτάθλημα οι ανίκανοι και ανύπαρκτοι.
Αποφασίστε να σοβαρευτείτε, (αν μπορείτε), παίξτε σαν Ολυμπιακός, κερδίστε τα ματς και αφήστε τους να ψοφήσουν από το σοκ που θα πάθουν.
Είναι η τελευταία σας ευκαιρία. Μένουν 7 ματς. Παίξτε σαν πρωταθλητές και αφήστε τους να βουλιάξουν στον βούρκο της γκρίνιας. Θα τους επιφέρετε το μεγαλύτερο χτύπημα. Θα τους κάνετε ακόμη περισσότερο κομπλεξικούς από όσο είναι τώρα.
Δεν θα μπορέσουν να σηκώσουν κεφάλι ούτε σε 5 χρόνια. Αρκεί να σοβαρευτείτε. ΌΛΟΙ.
ΠΑΙΚΤΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ δώστε την τελική μάχη στα 7 ματς που μένουν, κάντε το μεγαλύτερο θαύμα, (δεδομένων των φετινών συνθηκών) και γράψτε ιστορία. Στο χέρι σας είναι.
Ο Κόσμος πάντως αρνείται να χαρίσει το φετινό πρωτάθλημα στους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ.
Κάντε το ίδιο και εσείς. Για την δική σας περηφάνια πάνω από όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: