Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Ρίσκαρε την υγεία του ο Μπουρούσης

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΦΩΣ", ο Γιάννης Μπουρούσης, όπως είναι γνωστό αντιμετώπισε την γρίπη των χοίρων για μία εβδομάδα και μάλιστα δεν την πέρασε σε ελαφριά μορφή. Μετά από δική του απόφαση προπονήθηκε πριν το ματς και δήλωσε έτοιμος για τον τελικό, παρότι δεν ήταν 100% καλά από θέμα υγείας.

Κατά την διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου ανέβασε παλμούς. Τον έπιασε ταχυπαλμία, αλλά δεν το είπε πουθενά αλλού παρά μόνο στον γιατρό. Ο τελευταίος το επιβεβαίωσε, ήταν έτοιμος να ενημερώσει τον Γιαννάκη, αλλά άκουσε τον Έλληνα σέντερ να του λέει: "Mην τολμήσεις να πεις κάτι. Δική μου η ευθύνη".

Ο Μπουρούσης μπήκε και πάλι στη μάχη, προσέφερε όσα προσέφερε και στο τέλος πανηγύριζε όσο άντεχε, αφού προς το τέλος των πανηγυρισμών ζαλίστηκε, δεν ήταν καλά και του παρσχέθηκε οξυγόνο! Στη συνέχεια έφυγε αμέσως για το Ιατρικό Κέντρο ώστε να περάσει από εξετάσεις και στη συνέχεια πήγε στα μπουζούκια ώστε να συναντήσει την ομάδα του Ολυμπιακού που γλένταγε την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Την Κυριακή (21/2) ο Γιάννης Μπουρούσης πέρασε ξανά από εξετάσεις καθώς υπάρχει φόβος για πνευμονική εμβολή. Ο 26χρονος σέντερ θα μείνει εκτός αποστολής από το παιχνίδι της Τετάρτης (24/2) κόντρα στην Τσιμπόνα ενώ μετά ακολουθεί την Κυριακή (28/2) το μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος της Α1 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Εκεί θα είναι σίγουρα έτοιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: