Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Κίνδυνος αποκλεισμού και όχι απλά τιμωρία έδρας

Μετά τα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ επεισόδια που έγιναν για άλλο ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Champions League και παρά τις επί πολλά χρόνια συστάσεις και απειλές της ΟΥΕΦΑ και την δεδομένη τριετή επιτήρηση, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει πλέον όχι απλά με τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών αλλά με Αποκλεισμό από όλες τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Και αν συμβεί αυτό θα είναι καταστροφικό για την ομάδα. Από όλες τις απόψεις. Πρώτα από όλα δεν πρόκειται να έρθει ούτε ένας αξιόλογος ποδοσφαιριστής να παίξει σε μια ομάδα που δεν αγωνίζεται στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεύτερον χάνονται έσοδα σημαντικότατα για την ομάδα με ότι συνεπάγεται αυτό. Και τρίτον πλέον θα είμαστε το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης. Και το πιθανότερο είναι ότι θα έχει δίκιο η ΟΥΕΦΑ, καθώς τα επεισόδια εδώ και 3-4 χρόνια είναι επαναλαμβανόμενα και πολύ σοβαρά.
Και θα κινδυνεύουμε πλέον με βάση και τα φετινά αγωνιστικά χάλια να επιστρέψουμε οριστικά σε πέτρινα χρόνια και σε περίοδο μεγάλης κρίσης. Γιατί η ομάδα χρειάζεται ήδη 7-8 προσθήκες ποδοσφαιριστών πρώτης γραμμής (Έλληνες και ξένους) και αν γίνει το απευκταίο δεν πρόκειται να γίνουν ούτε 2. Δεν θα θέλει να έρθει κανείς. Και θα έχουν απόλυτο δίκιο.
Τώρα κ. Κόκκαλη? Θα συνεχίζετε να χαϊδεύετε αυτούς τους «επιστήμονες»? Γιατί τα χθεσινά επεισόδια ξεκίνησαν και συνεχίστηκαν από αυτούς που κάθονταν δίπλα στα επίσημα, αν δεν το έχετε καταλάβει. Και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό.
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αυτό έχω να πω. Δεν είναι δυνατόν να είμαστε επί 13 ολόκληρα χρόνια στην μπούκα της ΟΥΕΦΑ και να συνεχίζουμε να κάνουμε επεισόδια. Δηλαδή μιλάμε για ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ κάποιων που δεν εννοούν να καταλάβουν το αυτονόητο. Η δεν μπορούν να καταλάβουν λόγω βλακείας ή μαστούρας. Το θέμα είναι τι κάνει η επίσημη ΠΑΕ γι αυτό. Και η απάντηση είναι ΤΙΠΟΤΑ.
Δημιουργήθηκε λέει επιτροπή καταπολέμησης της βίας στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Με σκοπό της αποτροπή των επεισοδίων αλλά και την καταπολέμηση των τζαμπατζήδων.
ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ λέω εγώ. Όπως σε κάθε μεγάλο ματς του Θρύλου , έτσι και σε αυτό δεν υπήρχε πουθενά ελεύθερος διάδρομος , αφού είχαν καταληφθεί , προφανώς από τζαμπατζήδες που μπήκαν από τη αρχή στο γήπεδο, αλλά και στο 80’ λεπτό, άνοιξαν και πάλι οι θύρες του γηπέδου και πλημύρισαν οι εξέδρες και από επιπλέον τζαμπατζήδες, όλων των εθνικοτήτων. Μιλάμε ότι από το 80 λεπτό και μετά στις κεντρικές θύρες του γηπέδου (14-17) δεν μπορείς να δεις τον αγώνα από τους όρθιους που στέκονται όπου βρουν.
Δηλαδή εμείς που επί 6 χρόνια πληρώνουμε 770 ευρώ για διαρκείας είμαστε προφανώς μαλάκες να υποθέσω.
Ασφαλώς και είμαστε αφού ανεχόμαστε όλα αυτά που γίνονται. Διότι τα τελευταία 6 χρόνια που πληρώνουμε αδρά το διαρκείας μας, έχουμε χάσει 13 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΜΑΤΣ ΛΟΓΩ ΤΙΜΩΡΙΩΝ σε Ελλάδα και Ευρώπη από την δράση των ηλιθίων και ουδέποτε η ΠΑΕ φιλοτιμήθηκε να βγάλει έστω μια ανακοίνωση. Που κανονικά θα έπρεπε να μας έχει επιστρέψει το αντίτιμο που αναλογεί στα χαμένα ματς, τα οποία έχουμε προπληρώσει όλοι μας.

Και αν τυχόν, (χτύπα ξύλο), έρθει κανένας αποκλεισμός από την ΟΥΕΦΑ τότε τρέξτε να κρυφτείτε. Και θέλω να σας δω του χρόνου σε τι τιμές θα βγάλετε τα εισιτήρια , τόσο τα απλά όσο και τα διαρκείας. Γιατί πλέον δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία όχι για αύξηση, αλλά κανονικά θα πρέπει να υπάρξει γενναία μείωση τιμών. Αλλιώς να πάτε μόνοι σας στο γήπεδο.
Το νεότερο στοιχείο που έρχεται στο προσκήνιο, ωστόσο είναι ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γουέμπ, πέρα από τα όσα αναφέρει ο παρατηρητής, έκανε συμπληρωματική έκθεση, στην οποία γράφει ότι ο δεύτερος βοηθός του δέχθηκε αντικείμενα, ενώ του πέταξαν και ένα κινητό που δεν βρήκε στόχο! 
Ας ελπίσουμε ο Θόδωρος Θεοδωρίδης να κάνει πάλι τα «μαγικά» του στην ΟΥΕΦΑ, προκειμένου να την γλιτώσουμε μόνο με τιμωρία έδρας.
Και ας ελπίσουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΆΚΕΙΑ ΤΟΥΣ. Αρκετά πια τους ανεχθήκαμε. Αρκετά με την δικτατορία των ΗΛΪΘΙΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: