Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Ολυμπιακός - Άλκμααρ 1-0, Νίκη ψυχής

Ο Ολυμπιακός των χιλίων προβλημάτων κατάφερε έστω και παίζοντας πάλι κακό ποδόσφαιρο κατάφερε να πάρει μία τεράστια νίκη ψυχής και καρδιάς επί της Αλκμααρ με 1-0.
Η ομάδα παρουσιάστηκε με βελτιωμένη ψυχολογία μετά την απόλυση του Κετσπάγια και έδωσαν περισσότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο σε σχέση με άλλες φορές. Με καλύτερος παίκτες τους Μέλμπεργκ, Τοροσίδη, Α. Παπαδόπουλο, Ζαϊρί και Ρ. Μπράβο κατάφερε να μην κινδυνεύσει σχεδόν καθόλου από τους Ολλανδούς , αλλά ούτε αυτός έκανε ευκαιρίες . Στο τέλος στάθηκε τυχερός και με ένα πολύ ωραίο γκολ του Β. Τοροσίδη με κεφαλιά σο 79' πήρε την σπουδαία νίκη, που σε συνδυασμό με την νίκη της Αρσεναλ μέσα στο Βέλγιο του δίνει ώθηση για κάτι καλό στον όμιλο.
Για άλλο ένα ματς ο Ντιόγο και ο Λεονάρντο ήταν πολύ κακοί, ενώ έκανε την εμφάνισή του μετά από καιρό και ο Ακης Στολτίδης στην ενδεκάδα του Θρύλου.
Τέλος καλό όλα καλά. Και τώρα με τον νέο προπονητή ελπίζουμε σε καλύτερες ημέρες.
Τελικά ο Σωκράτης τα κατάφερε πάλι και μέσα σε 2 ημέρες γύρισε το εις βάρος του κλίμα
και έδωσε νέα πνοή στην ομάδα. Μένει να δούμε και την συνέχεια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Ντιόγο (75' Μήτρογλου), Ζαϊρί, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Αβρ. Παπαδόπουλος, Λεονάρντο (82' Στολτίδης), Λεντέσμα, Τοροσίδης (85' Όσκαρ).

ΑΛΚΜΑΑΡ: Ρομέρο, Γιάλιενς, Μορένο, Ποκόνιολι, Μέντες ντα Σίλβα (72' Λιξ), Σάαρς, Ελ Χαμνταουί (77' Πελέ), Μάρτενς, Ντε Μπελέ, Μοϊσάντερ, Χόλμαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: