Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Ντιόγκο: "Αφιερωνμένο στον κόσμο το γκολ"

Το χάρηκα πολύ αυτό το γκολ. Ήθελα να το βάλω και το αφιερώνω στον κόσμο του Ολυμπιακού", σχολίασε ευτυχής λίγο μετά την εκτός έδρας νίκη στη Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ ο Λουίς Ντιόγκο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θέλει να σκοράρει και στον αγώνα της Τετάρτης (23/9) στο ΟΑΚΑ εναντίον της ΑΕΚ: "Θέλω πολύ να βάλω ένα γκολ και με την ΑΕΚ. Μακάρι να τα καταφέρω. Θα το προσπαθήσω. Το πιο σημαντικό βέβαια, είναι να καταφέρουμε να κερδίσουμε και αυτό το ματς για να πλησιάσουμε και άλλο στην κορυφή".

Τοροσίδης: "Όπως στην Τούμπα"
"Όπως και στην Τούμπα έτσι και στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ μοναδικό μας στόχος είναι η νίκη. Δεν σκεφτόμαστε άλλο αποτέλεσμα. Για να κερδίσουμε θα πάμε στο ΟΑΚΑ και όχι για την ισοπαλία.
Είναι δύσκολο ματς, αλλά αν παίξουμε όπως μπορούμε θα κερδίσουμε", είπε αρχικά Τοροσίδης και συμπλήρωσε για τη νίκη του ΠΑΟ επί του Άρη και αν υπήρξε απογοήτευση για τον τρόπο που ήρθε:
"Όχι, δεν απογοητευτήκαμε που κέρδισε ο Παναθηναϊκός τον Άρη. Αλλωστε, δεν μας ένοιαξε τι έκανε πριν από την έναρξη του δικού μας παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ. Δεν ρωτήσαμε καν.
Όπως και να 'χει, θα το κυνηγάμε τον Παναθηναϊκό μέχρι να τον φτάσουμε. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κριθεί οτιδήποτε. Θα τον κυνηγάμε έως ότου τον πιάσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: