Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Άρσεναλ-Ολυμπιακός: 2-0



Ο Ολυμπιακός κράτησε πολύ καλά μέχρι το 78' αλλά κάπου εκεί η τύχη τον εγκατέλειψε και παρέδωσε τα όπλα στην πολύ καλύτερη του Αρσεναλ.
Μέχρι εκείνο το σημείο είχε κάτω από τα δοκάρια του τον Αγιο Νικοπολίδη που έκανε εκπληκτικές επεμβάσεις κρατώντας την εστία του ανέπαφη. Ενώ γενικά όλη η αμυντική λειτουργία του ήταν εξαιρετική.
ΑΝ υπήρχαν 2 παίκτες στα άκρα στις θέσεις των Λεονάρντο και Ζαϊρί τότε θα μπορούσε ίσως να έχει κάνει και κάτι παραπάνω επιθετικά. Αλλά δυστυχώς οι διοικούντες επέλεξαν το καλοκαίρι να μην πάρουν παίκτες. Οπότε δεν μπορούν να έχουν και απαιτήσεις τώρα. Ότι μπορούσαν έκαναν όσοι έπαιξαν. Έχασε και 1-2 ευκαιρίες ο Ολυμπιακός, ειδικά αυτή στο 45' ήταν πολύ καλή, αλλά τελικά δέχθηκε και ένα δεύτερο γκολ από καθαρή θέση οφσαϊντ στο 86'.
Σε γενικές γραμμές η εμφάνιση κρίνεται θετική και σε συνδυασμό με το ισόπαλο αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου μπορούμε να πούμε ότι οι ελπίδες για την δεύτερη θέση διατηρούνται ακέραιες.
Οι συνθέσεις
Άρσεναλ(Αρσέν Βενγκέρ): Μανόνε, Ντιαμπί, Φάμπρεγκας, Βερμάελεν, Ροζίτσκι, Γκαλάς, Φαν Πέρσι, Σονγκ, Κλισί, Αρσάβιν, Έμπουε
Ολυμπιακός(Ζίκο): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Ντιόγκο, Ζαϊρί, Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Α. Παπαδόπουλος, Λεονάρντο, Λεντέσμα, Τοροσίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: