Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Τοροσίδης: "Βιάστηκαν να μας ξεγράψουν"

O Βασίλης Τοροσίδης μίλησε στην SportDay για την μεγάλη νίκη του Θρύλου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε κάποιους, οι οποίοι βιάστηκαν να ξεγράψουν την ομάδα του Πειραιά.

"Η ομάδα ξύπνησε. Κατάλαβε τι γινόταν κι αντέδρασε. Αυτό είναι και τίποτε άλλο. Ήταν για μας “ή τώρα ή ποτέ”. Ή λυγίζεις ή προχωράς. Δεν έχεις άλλη επιλογή. Σ' αυτές τις περιπτώσεις μετράει η ψυχή. Και ο Ολυμπιακος έχει ψυχή. Ως σύλλογος έχει ψυχή. Γιατί ήταν και ο κόσμος μας. Ηρθε στο γήπεδο για να μας υποστηρίξει και το έκανε. Ηταν κοντά μας συνέχεια".

Όσον αφορά το γκολ που σημείωσε στο 79’, ο διεθνής μπακ-χαφ σχολίασε: Από τα σημαντικότερα και τα πιο κρίσιμα. Και πέρυσι είχα βάλει γκολ στην Ευρώπη, στο ματς με τη Χέρτα. Αυτή τη φορά ήταν ένα γκολ που μας έδωσε μία νίκη που χρειαζόμασταν πολύ. Πράγματι ήμασταν καλά διαβασμένοι και ξέραμε τι θέλαμε.

Κάποιοι βιάστηκαν να μας ξεγράψουν πολύ γρήγορα. Με τρεις αγωνιστικές κάποιοι πίστεψαν ότι μείναμε εκτός πρωταθλήματος και πανηγύρισαν. Δεν τελειώνει όμως τόσο νωρίς ένα πρωτάθλημα και δεν έγινε ξαφνικά ο Ολυμπιακός μικρομεσαία ομάδα.

Υπάρχουν προβλήματα, δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Γι' αυτό δεν πρέπει να σταθούμε στη νίκη επί της Αλκμα'αρ. Τα πιο κρίσιμα παιχνίδια έρχονται τώρα και η ομάδα πρέπει να προχωρήσει και να έχει κι άλλα αποτελέσματα. Με μία νίκη δεν κάνεις τίποτε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: