Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Σ. Θεοδωρίδης: Ο καλύτερος στον κόσμο o Νικοπολίδης

Πριν από τρία χρόνια είχα πει ότι ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι ο Ντίνο Τζοφ της Ελλάδας. Βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του και πιστεύω ότι μπορεί άνετα να αγωνιστεί για ακόμη δύο χρόνια". 
"Είναι κατά την άποψη μου ο κορυφαίος τερματοφύλακας στον κόσμο. 
Αν μου έδιναν μια λίστα με τους καλύτερους του πλανήτη και ανάμεσα τους ήταν ο Αντώνης εγώ θα διάλεγα τον Αντώνη. Είναι σε φοβερή κατάσταση και το μόνο που του εύχομαι είναι υγεία", είπε αρχικά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και συμπλήρωσε: 

"Είναι μία διαχρονική αξία. Τιμάει την φανέλα του Ολυμπιακού και η ομάδα του ανταποδίδει την τιμή. Σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίζεται οι φίλαθλοι ανεξαρτήτου οπαδικών προτιμήσεων του αναγνωρίζει την τεράστια προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια. Είναι το αγαπημένο παιδί της εξέδρας του Ολυμπιακού και όχι άδικα. 

Αναμφισβήτητα είναι ένα κόσμημα για τον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι μπορούσε να αγωνιστεί βασικός σε οποιαδήποτε ομάδα του πλανήτη. Δεν υπάρχει άλλος τερματοφύλακας σαν τον Αντώνη Νικοπολίδη". 

"Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Αλέκο Ράντο, ο οποίος έχει τεράστια συμβολή στην κατάσταση που εμφανίζει ο Αντώνης Νικοπολίδης σταθερά τα τελευταία χρόνια. 
Ο Αλέκος, όπως και οι Μπάντοβιτς και Νινιάδης είναι μερικοί από τους αφανείς ήρωες του Ολυμπιακού που δεν πρέπει να ξεχνάμε, καθώς η δουλειά του στην ομάδα είναι εξαιρετική". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: