Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Με Ζαϊρί στο ντέρμπυ με ΑΕΚ

O Oλυμπιακός στο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (21:45, Nova) θα παρουσιαστεί με τον Ζίκο για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός θα κάνει το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία των "ερυθρολεύκων" και δίπλα του θα έχει τους Πάντοβιτς-Νινιάδη.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 14:30. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ. στην Τούμπα, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Στο κανονικό πρόγραμμα πήρε μέρος και ο Ζαϊρί.

Οι Ντομί, Σοϊλέδης ακολούθησαν μέρος της προπόνησης της ομάδας, ενώ ο Γκαλέτι ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Ο Ντάρμπισιρ ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Ντιόγκο, Μήτρογλου, Ζαϊρί.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης με την Α.Ε.Κ. με την προπόνηση που θα γίνει αύριο στις 19:00, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: