Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Μπόζινταρ Μπάντοβιτς: Δείξαμε μεγάλο πάθος και θέληση.

Μπόζινταρ Μπάντοβιτς (προπονητής Ολυμπιακού): "Δείξαμε μεγάλο πάθος και θέληση. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, παρά το γεγονός πως είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Χάσαμε χθες τον Ζαϊρί και την τελευταία στιγμή μάθαμε ότι μπορεί να παίξει ο Αβραάμ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ πέρα από το γκολ δεν μας απείλησε ιδιαίτερα. Στη συνέχεια εμείς ανεβήκαμε και ισοφαρίσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, πέρα από τη φάση του Φιλομένο δεν κινδυνέψαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Αμυντικά ήμασταν πολύ καλά στημένοι, ενώ είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλό μας. Στο τελευταίο ημίωρο αποφασίσαμε να ρισκάρουμε, βάζοντας και τον Μήτρογλου μέσα γιατί εμείς ήρθαμε να κερδίσουμε.

Με όλα αυτά τα προβλήματα που είχαμε, πίστευα και πιστεύαμε ότι με αυτά τα παιδιά, μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη και ξέρετε όλοι τι σημαίνει να κερδίζεις στην γεμάτη Τούμπα.

Άλλη μία φορά θέλω να δώσω πολλά μπράβο στους παίκτες και να τους ευχαριστήσω για την προσπάθεια της ομάδας. Πάνω απ' όλα έβαλαν την ομάδα. Δεν θεωρώ ότι ήταν μόνο θέμα ψυχολογίας. Η ομάδα χρειάζεται δουλειά ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι και έρχεται ένας καινούργιος προπονητής.

τις λίγες ημέρες που ήμασταν μαζί κάναμε κάποιες προπονήσεις κι εγώ πιστεύω ότι στο επιθετικό κομμάτι ήμασταν καλύτεροι από το προηγούμενο παιχνίδι, πέραν του ότι αμυντικά ήμασταν καλά στημένοι. Η ομάδα πέραν του ότι έχει ψυχολογία, είναι σε καλό δρόμο και θα πάει καλά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: