Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-2

Συγχωρήστε μου για την αργοπορία μιας ημέρας στον σχολιασμό του ματς της Τούμπας αλλά χθες ήταν η ημέρα της ονομαστικής μου εορτής και ο Θρύλος φρόντισε να μου κάνει το καλύτερο δώρο. Το διπλό στην Τούμπα.
Ο Θρύλος λοιπόν κατάφερε να αποδράσει με το διπλό στο 90', και να δείξει σε όλους ότι η καρδιά του πρωταθλητή χτυπάει ακόμη δυνατά στους παίκτες του. Ο Ολυμπιακός έκανε ένα αρκετά έξυπνο παιχνίδι χθες βράδυ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς και κατάφερε να αντιδράσει και να γυρίσει το ματς κυρίως χάρη στους Ελληνες παίκτες του.
Κατάφερε να μειώσει με πολύ ωραία προσπάθεια του Τοροσίδη και Ντιόγο στο 42' και να πάρει την πολύ μεγάλη νίκη στο 90' με κοντινή κεφαλιά του Αβραάμ Παπαδόπουλου.
Ετσι πάει στο μεθαυριανό ματς με την ΑΕΚ με ακόμη καλύτερη ψυχολογία.
Μπράβο στους παίκτες που αγωνίστηκαν αλλά και στους Μπάντοβιτς-Νινιάδη που κατάφεραν να αλλάξουν την ψυχολογία της ομάδας σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και να κοουτσάρουν μαεστρικά τα 2 ματς που ήταν στον πάγκο. Ας τους έχουν στο μυαλό τους οι διοικούντες για το μέλλον.

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Γκαρσία (84΄ Ιβιτς), Τσιρίλο, Σορλέν, Μουσλίμοβιτς (46΄ Φιλομένο), Λίνο, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης, Βιεϊρίνια (89΄ Κονσεϊσάο), Σαβίνι.

Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς):Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Ντιόγκο (89΄ Γκαλίτσιος), Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Λεονάρντο (86΄ Οσκαρ), Λεντέσμα, Τοροσίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: