Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Ζήσε την ένταση των αγώνων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην οθόνη του υπολογιστή σου!

O Ολυμπιακός προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης όλων των αγώνων της ομάδας μας, για τους οποίους κατέχει τα δικαιώματα μετάδοσης μέσω internet.
Οι φίλαθλοι σε όλον τον κόσμο έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν και να παρακολουθήσουν:
- Όλα τα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος
- Όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Champions League (σε μαγνητοσκόπηση μία ώρα μετά τη λήξη τους)
Η ποιότητα είναι καλή. Δηλαδή αν έχεις οθόνη 17 ιντσών και απομακρυνθείτε 3 μέτρα από αυτήν, θα δείτε ότι η ποιότητα δεν διαφέρει σχεδόν σε τίποτα από την ποιότητα μετάδοσης της τηλεόρασης.
Εάν φοβάσαι ότι θα υπάρχουν «κολλήματα» και καθυστερήσεις στην μετάδοση, οφείλουμε να σε ενημερώσουμε ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει υπογράψει με την ATOLL - ΑΚΑΜΑΙ συμβόλαιο ποιότητας υπηρεσιών που εγγυάται την απόλυτη απόδοση της μετάδοσης. Εάν παρουσιαστεί πρόβλημα, γνωστοποίησε το μας και η ATOLL-ΑΚΑΜΑΙ θα είναι σε θέση να βρει την πηγή του προβλήματος και σε συνεργασία με τον τοπικό ISP σου θα είναι σε θέση να το επιλύσει.
Τι χρειάζομαι για να βλέπω τον αγώνα?
Για την παρακολούθηση του αγώνα μέσω Ιντερνετ στις ποιότητες που τον προσφέρουμε χρειάζεται να έχεις εγκατεστημένο στον υπολογιστή σου τον Microsoft Media Player 9 ή10 και σύνδεση μεγαλύτερη από 220kbps. Δηλαδή να έχεις σύνδεση ADSL ή να είσαι σε δίκτυο που έχει σύνδεση μεγαλύτερη από 256kbps. (Εάν δεν ξέρεις την ποιότητα της σύνδεσής σου πάτα εδώ για να την βρεις).
Προσφέρονται 2 ποιότητες στα 220 kbps και τα 450 kbps από τις οποίες μπορείς να επιλέξεις.
Τι μου κοστίζει:
- Για τα μέλη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ το κόστος ανά αγώνα είναι 5 Ευρώ.
- Για τα μη μέλη, το κόστος ανά αγώνα είναι 9 Ευρώ
Για να αγοράσεις το «ψηφιακό εισιτήριο» πήγαινε στην ενότητα REDTV του www.olympiacos.org ενώ για να το παρακολουθήσεις κάνε login στο www.olympiacos.org χρησιμοποιώντας το username και το password σου, και πήγαινε στην ενότητα «Οι αγορές μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: