Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Φυλλάδα η Πράσινη- Μιλάμε για μεγάλους ξεφτίλες

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εκτρωματικής «φυλλάδας» η Πράσινη, δείχνει σε όλο της το μεγαλείο το κόμπλεξ των βάζελων και κυρίως των ιδιοκτητών τους, για το Θρύλο και το μεγαλείο του.
Και λέω των ιδιοκτητών τους διότι όλοι ξέρουν σε ποιον ανήκει η συγκεκριμένη φυλλάδα. Βγάλτε λοιπόν όλο το κόμπλεξ σας και όλη την πίκρα σας. Λυσσάξτε και φάτε τα λυσσακά σας. Αλλά ότι και να κάνετε οι 4 ήττες σας στην Ευρώπη σε 5 παιχνίδια φέτος και οι 5 νίκες μας σε 6 παιχνίδια φέτος δεν πρόκειται να αλλάξουν.
Καρπαζοεισπράκτορες της Ευρώπης είσαστε φέτος. Δεν τα λέω εγώ. Τα αποτελέσματα σας το δείχνουν. Αφήστε λοιπόν τα περί «Ευρωπαίου» και λοιπές παπαριές και κοιτάξτε να μην ξευτιλιστείτε πάλι μεθαύριο το απόγευμα που θα παίξετε στην Ρουμανία και καθίστε κάθε Τετάρτη στον καναπέ σας να δείτε τον Θρύλο να παίζει στο Champions League. Εκεί που δεν παίζετε εσείς για να μην ξεχνιόμαστε. Ανόητοι.
Και βέβαια κάθε εβδομάδα μην ξεχνάτε να αλλάζετε ομάδα που υποστηρίζετε. Ανάλογα με ποιον παίζει ο Θρύλος δηλαδή. Χθες φοράγατε και κόκκινο κασκόλ αλήθεια? (Ελέω Αρσεναλ βέβαια). Άντε το επόμενο Σάββατο θα φοράτε πράσινα, αφού αυτά τα χρώματα έχει ο Λεβαδειακός.
Και κάθε Μάϊο το ξέρετε το παραμύθι σας. Για όλα φταίει η διαιτησία και ο «κακός σας ο καιρός». Μόνο το καφενείο σας που έχετε για ομάδα δεν φταίει ποτέ. Μόνο που ακόμη και οι δικοί σας , σας έχουν βαρεθεί και καταλαβαίνουν καλύτερα. Γι’ αυτό και έχουν κυνηγήσει στην Παιανία κατά καιρούς την ομάδα σας και τους παίκτες σας.
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
37 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ 36 ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!! ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: