Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Νικοπολίδης: "Nα ζεστάνουμε τους φιλάθλους μας"

"Πάντα όταν γίνεται τέτοια αλλαγή δεν είναι καλό για την ομάδα γιατί κάτι κακό έχει γίνει για να γίνει τέτοια κίνηση. Μόνος υπεύθυνος δεν είναι ο Κετσπάγια έχουμε και εμείς μερίδιο ευθύνης και όλοι το αντιλαμβανόμαστε. Αυτό που μένει να κάνουμε χωρίς μεγάλα λόγια είναι να αντιδράσουμε θετικά. Το ευχάριστο είναι ότι έχουμε ένα ματς πρόκληση και θέλουμε να τονώσουμε την αυτοπεποίθηση μας και να ζεστάνουμε τους φιλάθλους μας.
Να κάνουμε μια νέα αρχή στο Τσάμπιονς Λιγκ και στην συνέχεια της πορείας μας. Η πίεση είναι πάντα μεγάλη σ' ένα τέτοιο σύλλογο. Κάθε άσχημο αποτέλεσμα, κακή απόδοση κριτικάρετε. Πάντα νιώθουμε το βάρος και εμείς και οι ξένοι. Είναι παιδιά που γνωρίζουν τις δυσκολίες. Και πέρυσι ξεκινήσαμε με δυσκολίες μετά τον αποκλεισμό μας από την Ανόρθωση. Ήταν ένα ισχυρό χτύπημα για εμάς. Επομένως και εμείς και οι ξένοι γνωρίζουν το βάρος φανέλας και πίεση που υπάρχει εδώ.

Το κλίμα το φτιάχνουν τα αποτελέσματα και οι αποδόσεις. Μουρμούρα και δυσανασχέτηση όταν κάτι δεν πάει καλά. Οι αλλαγές φέρνουν κάτι διαφορετικό και τους παίκτες προ των ευθυνών τους και ίσως εκείνη την στιγμή όλοι μας να δώσουμε κάτι παραπάνω. Η νίκη δεν θα φέρει γιατρειά. Χρειαζόμαστε χρόνο για να επανέλθουμε σε καλά επίπεδα αγωνιστικής κατάστασης. Δεν μπορείς να κάνεις προετοιμασία εν μέσω αγωνιστικών. Ο νέος προπονητής που το γνωρίζει καλά πως κυρίως ψυχολογικά χρειάζεται μια τόνωση. τα αποτελέσματα θα μας δώσουν την θέληση και την διάθεση για την συνέχεια. Δεν περιμέναμε τόσο γρήγορα αλλαγή προπονητή.

Το κλίμα δεν ήταν καλό μέσα στα αποδυτήρια. Όταν λέω κλίμα εννοώ τα αποτελέσματα και την απόδοσή μας. Γιατί οι σχέσεις μεταξύ ποδοσφαιριστών και προπονητή ήταν πολύ καλές. Τα κακά αποτελέσματα φέρνουν μουρμούρες. Ο προπονητής φώναζε για το καλό της ομάδας και ποτέ δεν ξεχώριζε τα άτομα που θα έκανε παρατήρηση. Οι σχέσεις μεταξύ των παικτών και του προπονητή ήταν σε πολύ καλό σημείο αλλά αυτό που βάραινε ήταν η κακή μας απόδοση. Ακόμη είναι η αρχή της χρονιάς και έχουμε έρθει ξανά σε κατάσταση να είμαστε 5 βαθμούς πίσω.

Ξαναλέω για να είμαστε δίκαιοι δεν φταίει μόνο ο προπονητής αλλά έχουμε μερίδιο ευθύνης και εμείς. Ψάχνουμε την αυριανή νίκη για να μπούμε με το δεξί στην διοργάνωση για να αποκτήσουμε και πάλι αυτοπεποίθηση να ζεστάνουμε τους οπαδούς μας που πάντα είναι κοντά μας τους νιώθουμε και τους χρειαζόμαστε.

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ολλλανδίας. Έχοντας μια καλή απόδοση, καλή αμυντική λειτουργία γιατί η Αλκμαάρ είναι καλή επιθετικά και την βοήθεια του κόσμου που ξέρει να συμπαρίσταται μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν έχουμε δει καθόλου την Αλκμαάρ. Σήμερα είχε προγραμματιστεί το βίντεο. Το κύριο στοιχείο θα είναι η απόδοσή μας. Η Αλκμαάρ είναι μια επιθετική ομάδα, θέλει προσοχή. Επειδή είναι ομάδα που παίζει ανοιχτά πιστεύω πως θα βρούμε χώρο και ευκαιρίες για να σκοράρουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: