Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Δηλώσεις Ζαϊρί-Μέλμπεργκ

Με δηλώσεις του στον Τύπο ο Μαροκινός ακραίος μέσος υποστήριξε τα ακόλουθα: "Θέλω να σκοράρω και στο Λονδίνο. Μακάρι να τα καταφέρω την Τρίτη και ο Ολυμπιακός να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στην Αρσεναλ.

Έχω πει και άλλες φορές ότι οι αναμετρήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι τελείως διαφορετικές από τους αγώνες στο πρωτάθλημα. Η Αρσεναλ είναι μία πολύ δυνατή και καλά δουλεμένη ομάδα. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς", είπε αρχικά ο Ζαϊρί και πρόσθεσε:

"Η Αρσεναλ είναι μία ομάδα με τρομερή ταχύτητα και καλή κυκλοφορία, ενώ στο δυναμικό της υπάρχουν ποδοσφαιριστές με μεγάλη αξία, όπως οι Φάμπρεγας, Φαν Πέρσι, Ροζίτσκι και Γκαλάς. Πρέπει να προσέξουμε, να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του ματς και μπορεί να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Με δηλώσεις του στην "Sportday" ο Μέλμπεργκ ευχήθηκε να σκοράρει ξανά κόντρα στην Άρσεναλ αυτήν την φορά με την φανέλα του Θρύλου.

"Το θυμάμαι ακόμα εκείνο το γκολ, ήταν το πρώτο παιχνίδι της Αρσεναλ στο νέο γήπεδό της στο πρωτάθλημα. Θα ήθελα να το ξανακάνω.

Έχω αγωνιστεί στο ίδιο γήπεδο και με την εθνική ομάδα σε φιλικό αγώνα με τη Βραζιλία. Πραγματικά, ωραίο γήπεδο.

Μου αρέσει που επιστρέφω στην Αγγλία. Πάντα έπαιζα καλά με την Αρσεναλ, η οποία είναι ομάδα τοπ επιπέδου", είπε αρχικά ο Μέλμπεργκ και συμπλήρωσε:

"Η Αρσεναλ είναι ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες. Παίζει καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο. Θα έχουμε πιθανότητες, αρκεί να είμαστε πολύ καλοί, καλύτεροι απ' όλα τα ματς που έχουμε δώσει. Πρέπει να προσέξουμε πολύ στην άμυνα. Ακόμα κι ένα λάθος μπορεί να είναι αρκετό για να δεχθείς γκολ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: