Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Το λερώσαμε το βρακάκι μας από χθες?

Τι έγινε ρε παιδιά? Ψευτοπρωταθλητές του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου. Που πήγαν οι φανφάρες? Που πήγε η ψευτομαγκιά σας? Που πήγαν οι υποτιθέμενες ομαδάρες σας? Όλα πήγαν περίπατο μέσα σε 3 ημέρες, έτσι?
Σας έκανε ο Θρύλος με τον τσαμπουκά του και με το μέταλλο του πρωταθλητή που μόνο αυτός έχει και κανένας άλλος, να λερώσετε τα βρακάκια σας έτσι? Σύγκρυο σας έπιασε ήδη. Τώρα θα τα δείτε όλα.
Νομίζατε ότι επειδή είχατε 8 πόντους διαφορά πριν από 4 ημέρες πήρατε και το πρωτάθλημα?
Και τώρα? Τι γίνεται ? Την Κυριακή θα είσαστε και κάτω από τον Θρύλο? Ρωτάω τώρα εγώ. Να δούμε ποιος θα βλέπει την πλάτη του άλλου.
Γι’ αυτό σας λέω βρε κουτά και άμυαλα νεόπλουτα αγόρια.
Μην είσαστε βιαστικοί και φανφαρολόγοι. Τον Θρύλο έχετε αντίπαλο όχι την Άνω ραχούλα. Που νομίζατε ότι επειδή είχατε 4 νίκες σε 4 εύκολα ματσάκια πήρατε και το πρωτάθλημα.
Μόνο που ο Ολυμπιακός στο ίδιο διάστημα έχει περάσει από Αλκαζάρ, Τούμα , ΟΑΚΑ με νίκες και ξέρετε πολύ καλά ότι τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολογίζατε. Έτσι δεν είναι? Να σας δω και εσάς όταν θα πάτε να παίξετε εκεί.
Ο Θρύλος είναι εδώ και είναι πιο δυνατός από ποτέ. Να το βάλετε καλά στο κεφαλάκι σας αυτό. Θα το βλέπετε εξάλλου και μέσα στο γήπεδο, Κυριακή με Κυριακή. Θα έρθει και η σειρά σας. Σε 7-8 αγωνιστικές.
Κλείστε λοιπόν τώρα το στοματάκι σας και λουφάξτε στις τρύπες σας, γατί την Κυριακή θα βλέπετε πάλι την πλάτη του Ολυμπιακού.
Και βέβαια για να μην ξεχνιόμαστε…. Αρχίστε πάλι την γνωστή σας καραμέλα και κλάψα για την διαιτησία. Ήδη την αρχίσατε από σήμερα.
Πολύ γέλιο έχουν σήμερα οι πρασινοκίτρινες εφημερίδες σας. Ο τρόμος ζωγραφισμένος στα πρωτοσέλιδα τους. Ετσι…….

Δεν υπάρχουν σχόλια: