Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-2



Και την ερχόμενη Κυριακή στην πρώτη θέση.
Ο Ολυμπιακός μετά από την Τούμπα άλωσε και το ΟΑΚΑ και νίκησε την ΑΕΚ με 1-2. Αν και όπως είναι φυσικό δεν έπαιξε κανένα σπουδαίο ποδόσφαιρο κατάφερε χάρη στον Τοροσίδη ο οποίος "ντύθηκε" Ζικο και σκόραρε 2 φορές. Και τα δύο γκολ που πέτυχε ήταν καταπληκτικά αλλά ειδικά το δεύτερο ήταν απλά ΜΑΓΙΚΟ. Θύμισε κάτι από Ζιοβάνι και Ζίκο στα νειάτα του.Συγκλονιστικός ο Μπίλαρος για άλλο ένα ματς.
Πολύ καλά πήγε και πάλι και η αμυντική μας γραμμή και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα γενικά. Ετσι ο Θρύλος έβγαλε μια τετράδα αγώνων φωτιά, ειδικά οι νίκες εκτός έδρας σε Αλκαζάρ, Τούμπα και ΟΑΚΑ δίνουν τίτλο. Την Κυριακή κάνω πρόβλεψη ότι ο Ολυμπιακός θα είναι στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Και θα αρχίσει πάλι η κλάψα από τους πολυμετωπικούς. Αντε γειά σας!!!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

AEK (Nτούσαν Μπάγιεβιτς): Σάχα, Αραούχο, Γιάχιτς, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Μάκος, Καφές, Σκόκο, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Νέμεθ.

Αναπληρωματικοί: Αραμπατζής, Γεωργέας, Άρσε, Μαντούκα, Λεονάρντο, Γιαχάγια, Παυλής.

Ολυμπιακός (Αρτούρ Αντούνιες Κοΐμπρα "Ζίκο"): Νικοπολίδης, Ζεβλάκοβ, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Λεντέσμα, Τοροσίδης, Ντουντού, Ζαϊρί, Λεονάρντο, Ντιόγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: