Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Oλυμπιακός - Πανιώνιος 1-0

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Πανιώνιο με 1-0 και έπιασε κορυφή στην βαθμολογία.
Χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο, που πάντως είναι λογικό αφού έχει παίξει 4 ντέρμπυ μέσα σε 10 ημέρες, κατάφερε να ξεπεράσει μάλλον εύκολα την αντίσταση του Πανιωνίου. Και αν οι παίκτες του δεν ήταν τόσο άστοχοι στην τελική προσπάθεια το σκορ θα είχε πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις.
Ενώ αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο επιεικώς απαράδεκτος διαιτητής Παμπορίδης που δεν ήξερε τι σφυρούσε σε όλο το ματς και άφησε τους παίκτες του Πανιωνίου να κτυπούν στο ψαχνό χωρίς τιμωρία.
Το θέμα είναι ότι ο Θρύλος έκανε το 4 στα 4 σε Ευρώπη και Ελλάδα και έβγαλε το δυσκολότατο πρόγραμμα που είχε. Τώρα πλέον όλα είναι ευκολότερα για την συνέχεια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Άρθουρ Αντούνες Κοΐμπρα "Ζίκο"): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Ντιόγκο, Ζαϊρί (75' Στολτίδης), Ζεβλάκοβ, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Α. Παπαδόπουλος, Λεονάρντο (88' 'Οσκαρ), Λεντέσμα, Τοροσίδης (81' Μήτρογλου).

Αναπληρωματικοί: Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Στολτίδης, Όσκαρ, Μήτρογλου, Πάντος.

Πανιώνιος (Εμίλιο Φερέρα): Μπέλιτς, Μανιάτης, Ριέρα, Κουμορτζί, Μπάλαμπαν, Ρεκόμπα (37' Μπαρόνι, Νικολάου (58' Αναστασόπουλος), Τζαβέλλας, Λάτκα, Καστελιόνε (81' Σίμωσης), Κοντοές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: