Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Ολυμπιακός-Σταντάρ Λιέγης 2-1

Ο Θρύλος τα κατάφερε. Με τον συγκλονιστικό Ιεροκλή Στολτίδη να σκοράρει στο 93' και να χαρίζει την πολύτιμη νίκη στον Ολυμπιακό απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.
Ετσι μετά την ισοπαλία της Αλκμααρ με την Αρσεναλ ο Ολυμπιακός βρίσκεται δεύτερος στον όμιλο με 6 βαθμούς 1 πίσω από την Αρσεναλ.
Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε πολύ καλά για τον Ολυμπιακό και όλο το πρώτο ημίχρονο κύλησε σχετικά νωθρά και με την Σταντάρ να προηγείται στο 37' αλλά ευτυχώς ο Μήτρογλου κατάφερε 7 λεπτά αργότερα να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να ισοφαρίσει το ματς με κεφαλιά.
Οι Βέλγοι στο πρώτο μέρος πάντως έπαιξαν καλύτερα από την ομάδα μας σε γενικές γραμμές.
Στο εύτερο μέρος ο Θρύλος ανέβηκε αλλά και πάλι ήταν σχετικά ανούσιος στο μεγαλύτερο μέρος του , και απείλησε σχετικά λίγες φορές την εστία των Βέλγων. Ολα αυτά μέχρι τα τελευταία λεπτά του ματς όπου εντάθηκαν οι προσπάθειες των παικτών μας για να πετύχουν γκολ και τελικά μίλησε η καρδιά και η ψυχή τους και κατάφεραν να πάρουν την τεράστια από βαθμολογικής άποψης νίκη.
Μπράβο στα παιδιά και ειδικά στον Ακη τον Στολτίδαρο , ο οποίος έχει αποδείξει τόσα χρόνια ότι είναι ο άνθρωπος για τις ειδικές αποστολές και για τα δύσκολα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζίκο): Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Α.Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Μήτρογλου, Μαρέσκα, Ζαϊρί (72' Στολτίδης)

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ (Λάζλο Μπόλονι): Μπολάτ, Καμοτσάτο, Σαρ, Φελίπε, Ρότσα, Μανγκάλα, Νταλμά (48' Γκονζάλες), Βίτσελ, Ντε Καμάγκρο (88' Νικέιζε), Γιοβάνοβιτς, Μπονγκανί

Δεν υπάρχουν σχόλια: