Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Τραυματίας και ο Ζαϊρί. Ημαρτον!!

Ο Ζαϊρί υπέστη μια κάκωση στον αριστερό προσαγωγό και θα υποβληθεί την Δευτέρα σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Ο Μαροκινός βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση και σίγουρα η απουσία του είναι καταλυτική, ειδικά τώρα που έτσι και αλλιώς η ομάδα είναι "λαβωμένη".

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ έχει ως εξής:

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Σάββατο 31/10, 19:00, γήπεδο Περιστερίου) εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, ο οποίος θα γίνει στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League, με την προπόνηση που έγινε στις 17:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Ο Τοροσίδης ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση με τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ οι Μαρέσκα, Λεονάρντο και Ντιόγκο έκαναν θεραπεία. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης αποχώρησε ο Ζαϊρί, ο οποίος υπέστη μια κάκωση στον αριστερό προσαγωγό. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί τη Δευτέρα σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Στην αποστολή την θέση του Μαροκινού μεσοεπιθετικού πήρε ο Κατσικογιάννης. Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί 19 ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα οι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Μέλμπεργκ, Πάντος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Νικλητσιώτης, Γ. Παπαδόπουλος, Σοϊλέδης, Στολτίδης, Κατσικογιάννης, Μήτρογλου, Φετφατζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: