Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Πανσεραϊκός-Ολυμπιακός 3-1 κύπελλο

Εξευτελισμός!!
Ο άχρωμος και άνευρος Ολυμπιακός έχασε με 3- στις Σέρρες από τον τοπικό Πανσεραϊκό και αποκλείστηκε από την συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδας!!!
Απαράδεκτοι οι περισσότεροι από αυτούς που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι και κυρίως οι πρωτοκλασάτοι παίκτες μας, όπως Γκαλέτι, Μαρέσκα, Ζαϊρί, οι οποίοι ήταν σχεδόν ανύπαρκτοι.
Κατάφεραν να κάνουν τον Πασνεραϊκό να φαίνεται υπερομάδα ώρες-ώρες. Δεν κατάφεραν ούτε σε μια φάση να πάνε πρώτοι στην μπάλα και αυτό πλήρωσαν στο τέλος.
Η ουσία είναι ότι ο ένας στόχος πάει περίπατο. Ίσως είναι και καλύτερα τελικά έτσι όπως είναι η κατάσταση, γιατί με 14 παίκτες δεν βγαίνει η χρονιά.
Τώρα το κατάλαβες κύριε Κόκκαλη?
Το καλοκαίρι δεν πήρες παίκτες και τώρα κάτσε να βλέπεις να σηκώνει άλλος το κύπελλο. Απαράδεκτε!!!!
Για να μην νομίζουν κάποιοι ότι ξεχάσαμε τα εγκληματά σου εις βάρος της ομάδας μας το καλοκαίρι.
Αν και εδώ που τα λέμε μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει και ο Ζίκο σήμερα που δεν παρέταξε πιο ξεκούραστους παίκτες, αν και ήταν επιβεβλημένο να το κάνει. Επιμένει εδώ και αρκετό καιρό σε 12 παίκτες , οι οποίοι παίζουν ασταμάτητα Σάββατο Τετάρτη στα όρια τους. Κάποια στιγμή θα συνέβαινε η στραβή. Όπερ και εγένετο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Βαλσαμάκης, Γαλανόπουλος, Κάστρο, Σκάγκλια, Παπάζογλου (75΄ Καλί), Ανάκογλου (69΄ Κόντος), Ριμόλντι, Τάντιτς (78΄ Κωνσταντινίδης), Αθανασιάδης, Λεοζίνιο, Γεωργίου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ραούλ Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης (58΄ Γ. Παπαδόπουλος), Γκαλέτι, Λεντέσμα, Μήτρογλου, Μαρέσκα (46΄ Ζαϊρί), Όσκαρ (78΄ Σοϊλέδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: