Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Ντάρκο για Μήτρογλου: Τα πάει περίφημα

Ο "Νταρκογκόλ" με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Εξέδρα" υποστήριξε πως ο νεαρός στράικερ θα κάνει σπουδαία καριέρα με την ερυθρόλευκη φανέλα. 

"Ο Κώστας είναι εξαιρετικός και θα πάει ψηλά. Σίγουρα θα γίνει μεγάλο αστέρι. Ο Μήτρογλου έχει τα φόντα να γίνει ο βασικός επιθετικός του Ολυμπιακού για πολλά χρόνια",
"Διαθέτει απίστευτη δύναμη και δεν μπορείς να τον κουνήσεις με τίποτα. Συνεννοούμασταν με δυσκολία στα αγγλικά, αλλά ο Κώστας πάντα ρωτούσε, πάντα πρόσεχε και δείχνει αποφασισμένος να πάει ψηλά. 
Είναι αριστεροπόδαρος και ως γνωστόν αυτοί οι αθλητές είναι προνομιούχοι. Εκτός από τη δύναμη μαθαίνει να κινείται σωστά στο χώρο και κυρίως να αφήνει εγκαίρως τη μπάλα όταν παίζει με πλάτη στο τέρμα". 
"Πρέπει και μπορεί να βελτιωθεί στο ψηλό παιχνίδι. Έχει πετύχει βεβαίως αρκετά γκολ με κεφαλιά, αλλά γνωρίζει ότι μπορεί να γίνει πιο απειλητικός σε αυτό τον τομέα. Με τον τρόπο και τη διάθεσή του πάντως, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει και εκεί. 
Χρειάζεται λίγο τύχη, γιατί το γκολ είναι το φαί του επιθετικού. Ο Κώστας σκοράρει με μεγάλη συχνότητα και αυτό βοηθάει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθησή του. Τα πάει περίφημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: