Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Πάρε παίκτες τον Γενάρη ή πούλα και δρόμο

Το να αποκλειστώ από τον Πανσεραϊκό δεν το θεωρώ απαραίτητα κακό. Ισα-ίσα.
Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Και ειλικρινά δεν με πειράζει καθόλου.

Αλλά να αποκλειστείς επειδή ο πρόεδρος της ομάδας έχει πλέον καβούρια στις τσέπες και άφησε την ομάδα ΓΥΜΝΗ το καλοκαίρι είναι έγκλημα, κατ'εξακολούθησιν μάλιστα.
Ο κυριότερος υπαίτιος αυτού του αποκλεισμού είναι ο κ. Κόκκαλης. (Όχι ότι οι παίκτες και ο προπονητής έχουν μικρότερο μερίδιο ευθύνης).
Αλλά ο βασικός φταίχτης είναι ο Πρόεδρος.
Όλο το καλοκαίρι μας πούλησε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Μας έφερε τον ανύπαρκτο Ζαϊρί και μας τον παρουσίασε σαν σούπερ μεταγραφή. Τα χάλια του τα βλέπουμε. Πιο μαλθακό παίκτη δεν θυμάμαι ποτέ στον Ολυμπιακό. Λες και είναι από ζάχαρη. Με κάθε τζατζάρισμα αντιπάλου είναι στο χόρτο. Εντελώς άψυχος παίκτης. Μπάλα μπορεί να ξέρει αλλά τι να το κάνεις?
Εγκλημάτησε πρώτα από όλα με τον ερχομό του Κετσπάγια σαν προπονητή στον Θρύλο μας.
Και παραλίγο να ξεχάσουμε την μπάλα με αυτά που βλέπαμε από τον απαράδεκτο Γεωργιανό, που μόνο άμυνα ήξερε και ήθελε να παίζει. Με 10 αμυντικούς έπαιζε ο Θρύλος σε όλα τα ματς. (Έχει και το θράσος να μας λέει κιόλας σήμερα ότι πέτυχε τους στόχους του. Βρε Ουστ άσχετε!!)
Ευτυχώς το τεράστιο λάθος διορθώθηκε νωρίς με τον ερχομό του Ζίκο, αλλά το πρόβλημα της κάκιστης προετοιμασίας παραμένει και φαίνεται ξεκάθαρα μέσα στο γήπεδο. Όσο και αν έχει διορθωθεί σε ένα μικρό βαθμό.
Αλλά το μεγάλο έγκλημα έχει γίνει και δεν μπορεί να διορθωθεί πριν από τον Γενάρη.
Η ομάδα τα τελευταία 3 χρόνια αποψιλώνεται από μεγάλους παίκτες οι οποίοι αντικαθίστανται από τον ΚΑΝΕΝΑΝ.
Φέτος μας έφυγαν 7-8 ποιοτικοί παίκτες και ήρθαν μόλις 2 ισάξιοι.
Αν αυτό δεν είναι το πρόβλημα τότε ποιό είναι?
Γιαυτό παίζουν από την αρχή της χρονιάς 12-13 παίκτες συνέχεια. Και πάλι καλά να λέμε που τα έχουν καταφέρει πολύ καλά για την ώρα τουλάχιστον, (εξαιρουμένου του σημερινού ματς-ντροπή).
Όλη την χρονιά ο Σ. Κόκκαλης δεν νοιάζεται για την ενίσχυση της ομάδας αλλά μόνο για την ενίσχυση της τσέπης του.Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από τις πράξεις του.
Πούλησε το μισό Καραΐσκάκη στον Λαυρεντιάδη αντί 25 εκατομυρίων ευρώ. Ωραία μπάζα Σωκράτη!
Μόνο που το γήπεδο θα έπρεπε να ανήκει στον Ολυμπιακό και όχι στον ίδιο. Η μήπως κάνω λάθος? Διότι όπως φαίνεται όταν ολοκληρωθεί η αποπληρωμή των δανείων (σε 9 χρόνια δηλαδή) και το γήπεδο θα είναι κερδοφόρο τα κέρδη θα πάνε στην τσέπη των Κόκκαλη-Λαυρεντιάδη και όχι στον Ολυμπιακό.
Λοιπόν κύριε Κόκκαλη. Ως εδώ.
ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ Η ΠΑΙΡΝΕΙΣ 3-4 ΠΑΙΚΤΕΣ Η ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ.

Φτάνει ως ΕΔΏ!!!
Και αυτά τα λέει κάποιος που σε θεωρεί τον σπουδαιότερο πρόεδρο στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: