Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Ζίκο: Πιστεύω ότι ικανοποιήσαμε τον κόσμο

«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τη νίκη μας, όχι μόνο σαν αποτέλεσμα, αλλά και επειδή καλυτερεύσαμε την φυσική κατάσταση και επέστρεψαν ενεργά παίκτες, όπως ο Μαρέσκα και ο Γκαλέτι. Σε όλη την διάρκεια του ματς παίξαμε σαν μία ομάδα που έψαχνε κάθε λεπτό τη νίκη κυνηγώντας συνεχώς γκολ. Πιστεύω ότι ικανοποιήσαμε και τον κόσμο», είπε αρχικά ο Ζίκο,
«Ο Γκαλέτι και ο Μαρέσκα είναι παίκτες μεγάλης κλάσης. Προσφέρουν μεγάλη ποιότητα στην ομάδα και μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε και αλλαγές. Με την επιστροφή τους μπορούν να μας βοηθήσουν ακόμη περισσότερο».

Σε ερώτηση για το ρόλο του Μαρέσκα, αλλά και τη προσαρμογή των πλάνων του, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», ήταν ξεκάθαρος: «Η θέση του Μαρέσκα ήταν σήμερα αμυντικό χαφ. Είναι παίκτης που μπορεί και προωθείται και ανοίγει το παιχνίδι. Έχουμε και τον Ντουντού που μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά. Αναλόγως θα διαλέγουμε τον παίκτη. Πάντως δεν φτιάχνω την ομάδα ανάλογα με τον αντίπαλο, αλλά όπως πιστεύω ότι πρέπει να παίξουμε και ανάλογα με τους παίκτες που έχω στην διάθεσή μου».

Για το ματς που ακολουθεί με τη Σταντάρ Λιέγης επισήμανε πως «θα περιμένουμε και τον Βασίλη Τοροσίδη και θα κάνουμε τα πάντα ώστε να πάρουμε τη νίκη»,
«Ο τραυματισμός του Ντιόγκο είχε προέλθει από το ματς με τον Λεβαδειακό. Χτύπησε στο ίδιο σημείο. Και για τον Γκαλίτσιο θα περιμένουμε τις πρώτες 24 ώρες. Αναμένουμε την επάνοδο του Τοροσίδη και ανάλογα θα δούμε το υλικό που θα έχουμε για την Τρίτη».

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και θα προσπαθήσω να κάνω ότι μπορώ για να γίνει ο Ολυμπιακός ακόμη μεγαλύτερος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: