Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Τοροσίδης: «Βρήκαμε το δρόμο μας με Ζίκο»

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός βρήκε το δρόμο του με τον Ζίκο εξέφρασε ο Βασίλης Τοροσίδης που μίλησε και για το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού με δηλώσεις του στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6.
«Ήταν μια χρονιά που δεν άρχισε πολύ καλά βάσει της ποιότητας της ομάδας, αλλά τα αποτελέσματα ήταν θετικά. Η πρόκριση στους ομίλους του Champions League ήταν μονόδρομος.

Η ομάδα έχει βρει το δρόμο της με τον ερχομό του κυρίου Ζίκο και πιστεύω πως θα αποδίδει πλέον καλό ποδόσφαιρο, όπως δείξαμε χθες απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και ελπίζω να κάνουμε και την Τρίτη», τόνισε, ενώ αναφερόμενος στο προσεχές ματς απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης για το Champions League είπε:

«Αρχίσαμε καλά με τη νίκη επί της Άλκμααρ και το γκολ που πέτυχα σε εκείνο το ματς μού έδωσε ώθηση. Η ήττα από την Άρσεναλ ήταν στο πρόγραμμα. Το κρίσιμο ματς είναι αυτό της Τρίτης. Αν κερδίσουμε είμαστε ακόμη πιο κοντά στη δεύτερη θέση».

Όσο για το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, είπε: «Μετά το πρώτο εξάμηνό μου στην ομάδα συνεχώς ακούω δημοσιεύματα. Έχω βαρεθεί κι έχω συνηθίσει. Εγώ κοιτώ να κάνω τη δουλειά μου και τίποτα παραπάνω. Όποιος Έλληνας παίκτης λέει πως δεν θέλει να παίξει στο εξωτερικό είναι ψεύτης. Αν όμως σου γίνει έμμονη ιδέα, σου κάνει κακό».

Ρ. Μπράβο: «Έχουμε δεχθεί μόνο 2 γκολ. Μεγάλη δύναμη ο κόσμος»
«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που τον διακρίνει η όρεξη για τη νίκη. Επίσης ένα ακόμα στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι έχουμε δεχτεί μόνο δύο γκολ, πράγμα που μας έχει βοηθήσει να έχουμε καλά αποτελέσματα στα μέχρι τώρα παιχνίδια μας».

Ο Ισπανός αμυντικός μίλησε και για το φετινό πρωτάθλημα τονίζοντας ότι: «είναι περίπλοκο γιατί οι μικρές ομάδες είναι αρκετά δυνατές και παίζοντας σε γήπεδα μικρά και με τον κόσμο να είναι πολύ κοντά δημιουργούν αρκετές δυσκολίες στις μεγάλες ομάδες».

Αναφερόμενος στον κόσμο δήλωσε ότι όταν «έχεις την εμπιστοσύνη του κόσμου γεμίζεις αυτοπεποίθηση» ενώ παράλληλα τον χαρακτήρισε «μεγάλη δύναμη που υποστηρίζει κάθε προσπάθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: